expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 25 aprilie 2013

NOTD: Sparkle yet again

Ce titlu boring, nu-i asa? E 11 noaptea cand scriu asta si ma pregatesc sa sterg combinatia de mai jos de pe unghii, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa v-o arat si voua.
Apropo, cat de adorabila e sticla de baby OPI?
Am ales o combinatie de rosu-corai si auriu, una dintre duo-urile mele cromatice preferate pentru sezonul cald. Chiar imi doresc niste sandale asa! Oja aceasta de la OPI, pe numele sau Cajun Shrimp, mi se pare foarte greu de surprins in fotografii. In primul rand pentru ca arata diferit in lumini diferite. Dar si pentru ca, imi inchipui, capata o tenta putin diferita in functie de pielea persoanei care o poarta. Hai sa v-o arat pe unghiile mele.
Jur ca nu e un rosu clasic, am comparat-o mai devreme cu Zoya Carmen si se vad clar subtonurile corai. Imi place, se aplica bine, atata doar ca m-am luptat putin cu pensula mica de la oja in miniatura. Dar ce sa-i faci daca-i asa draguta!
In aceasta  imagine se vad firele de sclipici auriu mai bine. Topcoat-ul este denumit 'Gold Sparkle', e de la Alessandro si l-ati mai vazut aici pe blog. Da personalitate chiar si celei mai plictisitoare oje, se usuca in timp decent, need I say more?

That is all, sa ma scuzati daca sunt cam insipida astazi, ma lupt de cateva zile cu o raceala mai incapatanata ca mine. Si ma invart, cumva, intr-un cerc vicios. Acasa, unde e cald si bine, plin de ceaiuri si paturi pufoase, afara unde e cald si adie vantul si in autobuz/taxi, unde toooate geamurile sunt deschise, iar urechile mele mai ca isi iau zborul. Mda, not a happy Alice! Intre timp, mananc portocale si astept sa imi treaca.

Va pup, stay healthy!

Alice

10 comentarii:

  1. ce frumoasa e oja, big like! eu sunt un mic dezastru, nu m-am mai dat cu oja de prea multe zile, am doar un lac incolor. mereu ma apuca o etapa din asta :D o zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you! Am si eu perioade din asta, mai ales ca ma confrunt acum cu o maaare problema, exfolierea unghiilor pana pe la jumatatea lor :( Zi frumoasa si tie!

      Ștergere
  2. Imi place mult mini-oja O.P.I. ! Unde se gaseste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu am cumparat-o de la o alta bloggerita. Gasesti miniaturi in diferite kit-uri, te sfatuiesc sa incerci la Topline sau la saloanele partenere.

      Ștergere
  3. Dupa ce am vazut-o live, confirm ca e un corai absolut fabulos :D Iar sticluta mini e adorabila, as vrea sa scoata OPI varianta mini la toate nuantele lor.

    RăspundețiȘtergere