expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 30 aprilie 2013

Lumanari Bolsius Wild Cranberry si Melon (review)

Buna, dragelor!


Stiti ca imi plac lumanarile, nu? In principal pentru miros, precum si pentru felul cum arata, pentru atmosfera. Astazi vi le voi prezenta pe acestea doua, primite de la biolivfresh.ro.

Fiecare lumanare are un recipient din sticla si un capac de plastic, insumand o greutate de aprox. 370 g. Sunt voluminoase, sticla are un aspect mat prin care se intrevede ceara, iar mie senzatia aceea de greu imi place, imi inspira calitate si rafinament. Ard incet, nu fac fum si arata intr-un mare fel.  

Eu am variantele cu Melon si Wild Cranberry. Prima e favorita mea, dar si cea care ma chinuie cel mai mult, pentru ca imi face in mod constant pofta de pepene galben. Ma si inchipui intr-un hamac, sub un palmier, cu un bol plin de fructe in brate si nici o grija pe lume. Miroase a melon si a ceva acrisor, citric, te trezeste, e numai buna pentru o dimineata de sambata, cand te pregatesti alene pentru o noua zi. Aroma nu ma sufoca, nu e exagerat de puternica, dar o simt cand intru in camera.

Wild Cranberry miroase mai degraba a suc de fructe de padure, cu o tusa de scortisoara, zic eu. Daca ma cititi de mult timp probabil stiti ca eu nu prea indragesc acest condiment, dar in combinatia aceasta nu ma deranjeaza, mixul de arome rezultat imi place. Cred, totusi, ca o voi pastra pentru sezonul rece, vara ma voi imprieteni mai bine cu cea verde.

Fiecare costa 18 lei si are un timp de ardere de aprox. 26 de ore. Eu le am de ceva vreme si nu am consumat nici un sfert din fiecare, deci pot afirma ca investitia se amortizeaza.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare privind aceste produse sau altele de pe site, dati like paginii de Facebook Bioliv Fresh. Eu am intrat acum si iata ce am vazut (mi-a scapat un oftat, marturisesc):
Voi folositi lumanari parfumate? De unde le cumparati?

Kisses,

Alice

19 comentarii:

  1. Varianta Melon mă tentează căci sunt fană pepene galben!
    De obicei îmi cumpăr lumânări mici, de mxim 100 grame, de la Sabon, Yves Rocher ori de la Glade (am doar un sortiment, cu portocale, ce miroase foarte bine). Recent am luat una mai mare din Mega Image cu aromă de caramel, foarte dulce ca miros :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caramel, ai spus caramel? Yum, o voi cauta! Iar asta cu pepene galben e lovely, sper sa tina mult si bine.

      Ștergere
    2. Da!!! Eu am luat-o din greșeală crezând că are aromă de ciocolată. Abia acasă am citit eticheta. Să știi că-i tot solid borcănașul și costă în jur de 5-6 lei. Din păcate, nu au foarte multe arome disponibile.

      Ștergere
    3. Vai am uitat sa merg, dar maine sigur trec pe la ei. Caramel is my fav thing!

      Ștergere
  2. le ador , o sa ma uit si eu pe acolo !

    RăspundețiȘtergere
  3. În prezent nu folosesc, dar cred că voi cumpăra curând. Chiar vreau să încerc câteva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place aroma de pepene galben. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E geniala! Nici pepenele rosu nu imi este indiferent, de altfel...

      Ștergere
  5. cred ca am incercat si eu lumanari Bolsius. in general, cumpar ce-mi face cu ochiul, n-am o firma preferata. iar yankee nu am inteles nicidoata de ce sunt asa adorate.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel, nu sunt brand fanatic. Yankee nu am inca, dar as vrea sa incerc una, ca mi le-a laudat Georgiana. Totusi acelea mari mi se par exagerat de scumpe.

      Ștergere
  6. Wild Cranberry suna bine pentru mine :D Imi place ambalajul, par elegante.
    Momentan am cumparat 2 tarte de la Yankee Candle, le gasesti la mine pe blog. Imi place tare mult cea de iasomie si aroma care se raspandeste in tota casa cand se topeste.
    Mai cumpar de la Ikea, mai ales pentru cadouri, am vazut ca sunt apreciate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am Ikea, Bam Boo si acestea prezentate mai sus. Yankee tot zic ca incerc, dar e atat de departe Oborul de mine... Le-am mai zarit prin Diverta, dar ~100 lei pentru o lumanare mi se pare absurd. Sa imi spui cum ti se pare aceasta cu Cranberry, daca o incerci :)

      Ștergere
  7. vaiiii delicios! ador lumanarile parfumate

    RăspundețiȘtergere