expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 12 aprilie 2013

Beauty things I really suck at!

Hey,

Am primit acum ceva vreme tag-ul acesta de la Deena si mi-e si jena s-o spun, am ceva material pentru postare. Daca ati fi vreodata in preajma mea ati observa ca sunt o persoana foooarte neindemanatica, ma impiedic, agat ciorapii, torn cafeaua pe mine, torn cocktailuri pe altii etc. Eh acest 'talent' se transfera si in sfera de make up. E un lucru pe care il pot controla, mi-am insusit ceva cunostinte de-a lungul timpului, dar clar nu fac experimente decat pe mine. Sa purcedem:

Sursa foto
1. Hair stuff, durerea mea cea mai mare. Am parul lung si semi ondulat, am zile cand sta frumos de la natura, alta data zici ca am bagat degetele in priza, no joke! Cert este ca, fiind lung, nu reusesc niciodata sa il indrept din perie, buclele rezista putin, indreptat sta doar prima zi si tot asa. As putea sa spun ca al meu par are o vointa proprie.
2. Sprancenele - le am destul de diferite din nastere si ma chinui sa le fac sa semene cat mai bine, am zile si zile.
3. Conturul fetei, un aspect cu care majoritatea fetelor cu ten deschis cred ca se confrunta. As sta ore intregi sa studiez acest aspect, doar de as avea timp. Mi se pare ca te schimba foarte mult un bronzer si o mana dibace.
4. A good cat eye - ei, nu zic musai ca nu imi iese, doar ca dureaza ceva, sunt atat de meticuloasa ca ma enervez singura. De asta nu imi fac asa ceva dimineata, fiindca stiu ca as intarzia la serviciu. Pensulele si textura gelului sunt vitale, zic eu.
5. Lipsa consecventei - faptul ca am saptamani cand merg la munca purtand un light smokey brown si saptamani cand am doar mascara pe gene (it's one of those acum).
6. Uit sa 'rulez' paletele si produsele de buze, desi am - slava Domnului! - destule din fiecare.
7. Port ruj rosu rar, desi il iubesc! Sa imi fie rusine, dar uneori ziua am senzatia ca atrag ceva mai multa atentie decat as vrea asupra chipului. Am avut o colega care purta aproape zilnic tus si ruj rosu si ii sta genial, e o adevarata inspiratie. Lasa ca imi cumpar eu benzi de albit dintii si ma fac eu mare!
8. Faptul ca nu suport denivelarile de pe ten si tind sa... intervin, ca sa zic asa. Rau obicei, incerc sa imi construiesc o rutina de ingrjire a tenului cat mai potrivita.
9. Orice as face, am unghiile exfoliate. Probabil ca voi ajunge sa investesc o manuta de bani pe Nail Envy de la OPI, altceva nu mai stiu ce sa fac.
10. Imi fac tratamente cosmetice in casa foooarte rar, in principal pentru ca ma plictisesc repede si prefer produsele documentate si bine formulate, parca mi-e frica de experimentele mele.

Asta e tot. Cum probabil toata lumea a facut deja acest tag, va invit pe voi in comentarii sa imi spuneti la ce nu sunteti chiar experte. Codite de randunica, conturul buzelor, pedichiura... what else?

Week end placut,

Alice

14 comentarii:

  1. Credeam ca dau click, se va desfasura un post alb.. caci nu exista beauty things you suck at. Eu ma fac vinovata de imposabilitatea de a realiza flawless foundation application... ceea ce e foarte mare frustration :)

    Asta e tragedia vietii mele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww, you're too kind! Chiar nu sunt perfecta, deloc deloc. Asta cu aplicarea fondului de ten depinde si de 'panza', ca sa zic asa. Bea multa apa si hidrateaza bine tenul. Ah si fond de ten fara alcool, mai ales pentru tenul tau. Cred ca toate avem, oricum, zile si zile.

      Ștergere
  2. Pentru unghii nu e nevoie sa investesti bani in vreun tratament minune :P am scris un articol mai demult despre cum iti poti creste si mentine unghiile - e valabil si daca le vrei scurte si sanatoase :) http://mypsychonails.blogspot.ro/2013/01/wow-how-do-you-growkeep-your-nails-so.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ca eu am raspuns deja preluand tag-ul tot de la Deena...:)

    Ai prezentat intr-un mod tare simpatic situatia! Si ai analizat temeinic, pe "caprarii"!:)) N-ai iertat nimic!!!:))

    In mod sigur ti-ar sta foarte bine cu ruj rosu!

    M-a delectat sa citesc acest articol! Multumesc!:)

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Deena a imprastiat microbul :D

      Mai, eu am vrut sa fiu cat mai sincera si mai ordonata, la urma urmei nimeni nu e perfect.

      Sa stii ca sunt de acord la faza cu rujul rosu, fara modestie. Maine scot Russian Red-ul la plimbare, gata. Te pup, ms de vizita!

      Ștergere
  4. si eu iubesc rujul rosu dar il "port" foarte rar, e cel mai pretentios, trebuie aplicat bine, conturul trebuie sa fie perfect si tot asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e motivul pentru care tot aman si eu, sunt destul de perfectionista si vreau sa arate perfect.

      Ștergere
  5. Cu siguranta merita sa investesti in Nail Envy. Eu am fost dependenta de el si m-a ajutat enorm. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff, macar bine ca te-a ajutat, cand ma gandesc ce pret are... Te pup!

      Ștergere
  6. Eu sunt Regina Cuticulelor Uscate! Cu tot cu coroană!
    Chiar nu știu ce să le mai fac, le împing cu bețișorul, le dau cu ulei pentru cuticule, uneori îmi pun și mască cu nămol pe ele :))
    Și mai am , printre altele, o mare problemă cu blenduitul fardurilor. E o treabă prea complicată pentru mine, așa că mai bine nu mă dau cu fard decât să arăt ca un clown când ies pe stradă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, patesc si eu asta cu cuticulele, mai ales daca stau cu mainile mult in apa. Tine o crema in geanta si da-te des, pe mine ma mai ajuta.

      La blenduit farduri ma chinui si eu, tot vreau sa imi iasa perfect si uneori fac exces de zel. Cateva nuante nude tot ar trebui sa folosesti, zau.

      Ștergere
  7. De ce nu incerci un tratament cu biotina pentru unghii si un intaritor pe langa asta? Sper sa te ajute biotina. Eu sunt foarte incantata de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cununia in mai, nu pot sa risc cu biotina, sigur ma umplu de cosuri. Cred ca imi voi comanda gelatina de pe iHerb, sa vad cum fac cu bugetul. Aseara mi-am facut manichiura si asa m-am deprimat, saracele unghiile mele :(

      Ștergere