expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 14 martie 2013

Un mic haul, varianta Instagram

Buna, ladies!

Cum fotografii apuc sa fac doar in week end, iar cel ce a trecut a fost dedicat aproape in intregime curateniei de primavara, nu va pot impartasi astazi decat cateva imagini pe care le-am impartasit cu putinii mei followeri de pe Instagram. E vorba despre cateva cumparaturi si un cadouas de la o domnisoara pe care o cunoasteti, sunt sigura.

Balerinii sunt de la H&M, primul meu articol cu animal print. Planuiesc sa ii port cu tinute foarte simple si cu jacheta mea army. Abia astept! Pantofii sunt de la Bata, am dat pe ei 150 de lei si au un toc mediu, numai bun de alergat prin oras. Oricat de mult admir o silueta glamorous, cu tocuri inalte si subtiri, uneori ma declar invinsa de aglomeratia, distantele lungi si strazile cu cratere din Bucuresti.
Iluminatorul este de la MUA, probabil l-ati mai vazut prin blogosfera. E chiar un chilipir, mai ales pentru design-ul interesant si aspectul subtil, atunci cand este aplicat. Iar paleta de pe fundal a fost un cadou neasteptat de la dra Georgia, careia ii voi fi vesnic recunoscatoare! E vorba de The Fun palette de la Urban Decay, eu m-am indragostit de o nuanta neutra absolut divina! Ce spuneti, sa fac un top al fardurilor neutre in week end?
Saptamana trecuta m-a rugat o colega sa ii cumpar o oja de la Essence. Odata ajunsa la stand, mi-au picat ochii pe acest bronzer, iar pattern-ul m-a cucerit iremediabil. Nuanta nu e aceasta in realitate, dar planuiesc o postare cu bronzerele mele, asa ca veti avea ocazia sa il admirati in curand.
Fuzzy picture, beware!
In sfarsit am beauty blender! Un dupe, bineinteles, nu as da in veci 30 de dolari pe un burete. Acesta a costat 1,2 dolari si e foarte dens, ferm si comic. Prietenul meu ii spune 'lamaita'. Tot 1 dolar am dat si pe acest atomizator, care nu e perfect, dar I make it work, iar acum pot purta parfumul preferat cu mine, in geanta.
Minunatul  gel cu BHA de la Paula's Choice, comandat prin Andreea. Pe acesta il am de vreo doua saptamani si il iubesc! More on that later.
Si o combinatie pe care o port chiar astazi la mana, inveseleste orice tinuta.

That's my haul! Scuzati calitatea imaginilor, daca doriti sa fac review vreunui produs let me know.

Zi buna,

Alice

19 comentarii:

  1. Foaret draguti balerini si paletuta d ela Georgia :)
    Sa te bucuri de toate cumparaturile :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, abia astept sa vina caldura sa ii pun in functiune :D :*

      Ștergere
  2. imi plac brataricile tale!
    sa folosesti tot cu placere :*
    o zi buna, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte draguta batara cu love.. :D
    chiar o sa caut si eu un buretel din acela ca prea am auzit multe despre el.. :D
    eu nu am inca nici un obiect animal print in garderoba dar poate ca nu pentru mult timp
    sa le folosesti pe toate cu placere
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie imi place contrastul intre auriu si turcoaz. Beauty blender-ul e tare interesant, eu zic ca pentru experimente merge si unul de 1 dolar de pe ebay. Eu sunt precauta cu imprimeurile, dar balerinii acestia mi-au picat cu tronc din prima.
      Multumesc mult! :*

      Ștergere
  4. Imi plac balerinii. Sa ii porti cu drag! Bronzerul pare interesant cu modelele alea asa. :)
    De unde ti-ai luat beauty blender-ul? Parca ai scris pe instagram, dar am uitat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balerinii sunt luati saptamana asta, 39 de lei am dat pe ei. Iar pe bronzer 7,5 lei, ca era lichidare de stoc. BBlenderul e din acela fake, de pe Ebay, cam asa e al meu: http://www.ebay.com/itm/120972749077?var=420090277452&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649.

      Ștergere
    2. I-am vazut si eu azi, dar trebuie sa ma abtin. :( Si cate am mai vazut la zara sau H&M. :)
      Nu am paypal. :(

      Ștergere
    3. Ah stai ca mi-am amintit, tu trebuie sa te abtii, da! Vrei sa iti iau un beauty blender? Dureaza vreo luna pana ajunge but eh :)) Poate asa ne vedem si noi odata si odata!

      Ștergere
  5. Si eu am un ou roz :D Paletuta de la UD e de viiis, si bronzerul la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E asa simpatic, eu am vrut musai galben, n-as putea sa explic de ce :)) Sa stii ca sunt, desi sunt produse cu preturi foarte diferite.

      Ștergere
  6. Ce bine ca ne-ai aratat beauty blender-ul si atomizatorul, si eu aveam in plan sa-mi iau variante accesibile(sau de-a dreptul ieftine) ale acestora.
    Cat despre pantofi, sunt negri? Cand aud toc mediu, devin brusc fascinata. Imi place incaltamintea cu toc, dar serios ca nu pot tolera mai mult de 6-7 cm, mai ales ca am si platfus. Caut de mult pantofi simpli, negri, comozi, dar am gasit numai incomozi, pret>250 lei.
    Multumesc pt pontul cu gel liner-ul Maybelline, l-am comandat de pe feelunique si acum il astept nerabdatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar voi mai face postari cu chilipiruri de pe Ebay, vad ca sunt apreciate. Pantofii sunt negri, toc mediu si talpa comoda, sper sa ii pot purta fara probleme. Daca ai platfus, auch, you poor thing. Tocurile medii sunt probabil cele mai recomandate pentru tine, incearca la Bata zilele astea, poate ii mai gasesti.

      Multumesc si eu pentru incredere, sper sa iti placa! Eu cu el am reusit sa imi fac zilele trecute coditele perfecte, fara modestie!

      Ștergere
  7. Ce simpatica e bratarica albastra cu 'love'! Mor de dragul ei! Si balerinii animal print sunt superbi,i-am vazut si eu la H&M acum vreo 2 luni si am vrut sa ii cumpar si nu mai aveam bani :))
    Nice buys!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu! Ce rau imi pare, fix tu sa nu iei balerinii. Poate ii mai gasesti la un moment dat. Sarumana :*

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Uite de aici: http://www.facebook.com/LalaBracelet?ref=ts&fref=ts

      Ștergere