expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 28 martie 2013

Pregatiri de primavara si un update

Buna, ladies!

Desi vremea tine sa ma contrazica, iar astazi am infruntat adevarati nameti pana la munca, eu ma incapatanez si aliniez balerini in dressing, pregatesc pantofi, scot bluzele fine de la pastrare. Am sters de praf si cateva produse cosmetice care se potrivesc mai bine anotimpurilor calde si e un prilej bun sa vi le arat. Acesta este tot un articol in care va cer parerea privind produsul despre care doriti sa scriu, puteti face chiar in mic clasament in comentarii. Haideti sa va arat 'candidatii':
Farduri de obraz si iluminatoare
Bronzere
Puteti sa imi solicitati, de asemenea, review-uri la produsele pe care le-ati vazut prin diferite sesiuni de cumparaturi.

Un scurt update la cumparaturile iHerb postate acum ceva vreme, stiu ca am primit cateva comentarii in acest sens: uleiul de cocos e foarte bun pentru parul meu vopsit, dar data viitoare voi cumpara unul cu miros, iar deodorantul fara iritanti de la Jason face fata cu brio intreaga zi (la temperaturile din acest sezon, fireste). Despre celelalte produse... intr-o postare separata.

Cam atat pentru astazi. Sa aveti o zi buna!

Alice

24 de comentarii:

  1. uleiul de cocos mi-a salvat parul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am schimbat ieri hainele de iarna cu cele de vara. Ma deprima sa vad atata zapada si aveam nevoie de culoare. :)) Sambata scot balerinii si sandalele, cizmele le arunc cat colo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja am scos puloverele din dressing-ul curent, mi-e groaza ca trebuie sa mai fac o reorganizare in curand. Sper sa scapam de zapada curand, ca nu mai pot!

      Ștergere
  3. Mi-am luat si eu deodorantul de la Jason cu lavanda, l-am gasit la Farmacia Tei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau un review pentru iluminatorul MUA. Chiar sunt foarte curioasa cum e :)
    Eu nu am scos nimic de primavara, ma deprima vremea asta :(
    Dar nici paltoanele nu le-am mai scos, ca le bagasem deja cand s-a facut cald, mi-am luat un paltonas scurt si pulovere mai groase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, facem! Si pe mine, nu imi venea sa cred azi dimineata ca merg pe gheata. Eu am mers zilele astea cu pulover, vesta groasa si palton deasupra, pentru ca parka mea de iarna e uitata la un prieten care are casa in afara Buc. Oh joy :))

      Ștergere
  5. Cum se numeste bronzerul din stanga? Ca pe restul le recunosc. Pe mine m-ar interesa bronzere, usnt in cautarea unuia bun .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E Essence, o colectie mai veche. Am dat pe el 7,5 lei :)) Hai ca voi combina articolele, fac unul cu produsele din prima imagine si unul cu bronzere.

      Ștergere
  6. Si eu folosesc ulei de cocos chiar pe varfuri, si vreo ora,doua arata foarte bine.Dupa, pentru ca e atat de "insetat",ajunge sa arate la fel de despicat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am propus sa il las peste noapte, ca sa patrunda in profunzime. Poate asa functioneaza mai bine si pentru tine.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. E o pudra de la Deborah, nu imi amintesc acum numarul. Scriu in articol :)

      Ștergere
  8. si mie imi place uleiul de cocos si data viitoare imi voi lua cu miros :))sunt curioasa de blush-uri, nici nu stiu ce sa imi mai cumpar, poate imi dai ceva idei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, imi lipseste groaznic mirosul. Eu primvara port mult corai si bronz pe obraji, postez zilele urmatoare despre asta.

      Ștergere
  9. Eu am ales uleiul in ultima comanda iherb tocmai pentru ca nu are miros. Am citit pe blogul tau acest lucru si l-am adaugat in cos fara sa mai stau pe ganduri.Imi place aroma de cocos,dar dupa 1 kilogram parfumat consumat doream sa iau o pauza de la miros (nu si de la beneficii :D).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu voi face fix invers, ca parca imi lipseste mirosul. Cat despre beneficii, chiar sunt impresionata!

      Ștergere
  10. Despre bronzere si iluminatorul MUA as vrea sa citesc :D
    Si eu sunt maxim de incantata de deodorant, nu-l mai schimb! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, cred ca am sa cumulez totul intr-o postare. Multumesc de recomandare, nu aflam de el fara tine. Te pup!

      Ștergere
  11. Si eu mi-am comandat ulei de cocos, astept sa ajunga:D. Deci zici ca e bun,ah?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, vei vedea! Prima data cand l-am folosit ma minunam de ce par moale am :D

      Ștergere