expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 17 martie 2013

iHerb Sunday

Buna, ladies!

Iata ca a venit momentul sa laud si eu iHerb-ul... pana la nori! De comanda asta sunt extrem de incantata, iata de ce:

Mi-am luat abia vreo 30% din wishlist-ul de pe site, alegand produsele de care aveam neaparata nevoie. Adica urmatoarele:

Eucerin, Gentle Hydrating Cleanser, Fragrance Free - un produs foarte laudat in blogosfera, cu o formula lipita de iritanti si un gramaj decent, 237 ml, pentru pretul sau (20 lei).

Jason Natural, Deodorant Stick, Soothing Aloe Vera - recomandat de Georgia, cu un miros foarte fresh si lipsit de aluminiu sau parabeni, e un produs care sper ca mi se va potrivi, daca e bun planuiesc a il cumpar si pentru mama mea (16 lei pentru 71 grame de produs, Lady Speed Stick are 45 de grame).
Cococare, 100% Coconut Oil - Cat am asteptat acest unt! L-am si folosit ieri si sunt foarte multumita de el, imi face parul mai lucios si mai usor de pieptanat. Atata doar ca nu miroase a cocos, cand se va consuma acesta ma voi orienta spre unul cu aroma originala (10 lei pentru 198 grame).

Jason Natural, PowerSmile, Antiplaque & Whitening - pasta de dinti pe care o folosesc mereu, nu cred ca ma pot intoarce prea curand la Colgate sau alte branduri de pe piata (13,45 lei pentru 170 de grame, foarte spornica!)

21st Century Health Care, Sentry, Multivitamin & Multimineral Supplement - le-am cumparat pentru prietenul meu, eu inca astept rezultatul la niste analize, inainte de a introduce suplimente in rutina mea zilnica. iHerb-ul este the place to shop, daca aveti nevoie de suplimente alimentare. Preturile sunt mult mai bune decat in farmaciile autohtone, iar gama de produse e mult mai variata (13,45 lei pentru 130 de tablete).

Now Foods, Rhodiola - Tot de la Georgiana stiu de acest produs, ea e the iHerb guru! M-am plans de stari prelungite de stress in ultima vreme, iar Rhodiola este cunoscuta ca fiind un adaptogen, avand abilitatea de a ajuta organismul sa se adapteze la situatii stresante. De maine voi lua cate o tableta dupa fiecare masa, stiu ca pentru Geo a functionat, sper sa fie la fel si pentru mine (33,65 lei pentru 60 de tablete).

Kiss My Face, Sliced Peach Lip Balm, SPF 15 - Omg, the smell! Miroase a fresh de piersici, l-as folosi din 5 in 5 minute. Ne-am imprietenit deja, de ieri, nu cred ca acest produs va lipsi din geanta mea prea curand. In plus, are spf 15, iar vara se apropie, so win-win! A costat 6, 75 lei, faceti voi comparatie cu alte produe din comert.

Madre Bees, Organic Pomegranate, Lip Balm - Inca unul, pe acesta il voi pastra pe noptiera, pentru a-l folosi in fiecare seara. Si acesta miroase placut, dar nu la fel de puternic ca precedentul (2,9 lei).

Stash Tea Company, Black Tea, Chai Spice - Eu sunt fana a Chai latte de la Starbucks, chiar as putea a beau cate unul in fiecare zi. Si nu pot sa imi explic atractia pentru aceasta bautura, care contine scortisoara (in cantitati mari imi provoaca alergie), dar ceva s-a intamplat, m-am indragostit de la prima picatura. Am cumparat acest sortiment, in speranta ca va fi aproape la fel de bun ca acela de la Starbucks. In plus, asa pot controla mai bine ce tip de lapte si de indulcitor pun in fiecare cana (6,75 lei pentru 20 de plicullete sigilate individual).

Source Naturals, Inflama-Rest, Trial Size, 8 Tablets - Produs ales din sectiunea de Freebies, am uneori niste dureri suspecte de oase si vreau sa vad daca merita sa comand varianta fullsize. In copilarie am avut niste epioade repetate de amigdalita, care au dus la un reumatism usor. Tot ce pot spune este ca, daca ploua sau ninge, genunchii mei sigur stiu asta inaintea mea!

 Iata cine s-a mai bucurat deoarece coletul iHerb a ajuns repede, repede (10 zile, to be exact!):
Va garantez ca este o pisica, intreaga chiar! Cred ca a petrecut cateva ore bune in cutia aceea, ignorand orice alte jucarii mai are.

Alte cateva precizari: fiecare produs a venit sigilat, unele ambalate in pungi cu zip lock, iar cleanser-ul Eucerin arata cam asa, pentru a nu se scurge in pachet.
Coletul a ajuns la posta normala, nu am platit taxe suplimentare pentru el, iar continutul nu a fost verificat, ca la posta vamala (nu ca as avea ceva de ascuns, sunt 'nimicuri' feminine!).

Daca planuiti sa plasati prima comanda iHerb, puteti introduce codul LEF913 la checkout, pentru un discount de 5$ la comenzile sub 40$ sau un discount de 10$ la comenzi de peste 40$. In acest caz, eu voi primi un comision de 1-4$ (care imi va permite sa comand si sa evaluez alte produse de pe site, in vederea realizarii de review-uri si de posibile giveaway-uri pentru voi!).

That is all! Duminica placuta,

Alice

22 de comentarii:

  1. =)))))) Pisicile+cutii de carton = <3
    Sa le folosesti cu placere pe toate, si eu ma gandesc sa-mi iau deodorantul Jason si neaparat ceaiul, il bag acum in wishlist. :D Apropo, mie mi se pare ca chai latte are mai degraba cuisoare decat scortisoara, in orice caz, I'm officially addicted to it!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, pot sa ii cumpar toate jucariile minune, ea tot de cutii e fascinata!

      Multumesc, ma bucur ca iti plac sugestiile mele. Deodorantul e foarte ok pana acum, sa vedem pe termen lung cum se comporta. Cat despre ceai, abia am terminat o cana! E destul de bun, cred ca trebuia sa las pliculetul mai mult in apa fierbinte, dar nu am vrut sa iasa amar. Oricum, recomand! :*

      Ștergere
  2. Rhodiola si pasta de dinti care este pe terminate vor fi in urmatoarea comanda. Sunt curioasa in legatura cu deodorantul. Ma tenteaza daca ofera protectie cat de cat indelungata. Sa te bucuri de ele! ...Pisica e de-a dreptul adorabila!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glad I could help, fac un update zilele astea in legatura cu deodorantul. Multumesc de la mine si pisi! :*

      Ștergere
  3. Eucerin si deodorantul Jason sunt si pe lista mea, acum ma pregatesc sa dau comanda.
    Ulei de cocos cu aroma dementiala iti recomand http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-15-fl-oz-445-ml/5280
    Il am de ceva vreme si am consumat mai putin de jumatate. Sa le folosesti cu placere :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ce bine miroase deodorantul? Aproape ca as vrea un parfum asa fresh pentru vara. Cat despre ulei, il trec pe wishlist, cand se termina actualul sigur il voi incerca. Multumesc :*

      Ștergere
  4. Uitasem de ceai - eu am luat unul Stash mix si nu mi-a placut, mi se parea chimicalizat gustul ... sper ca al tau e bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta e spicy si aromat, n-am mai incercat asa ceva, in afara de cel de la Starbucks.

      Ștergere
  5. Eu tocmai am terminat pasta de dinti si nu mi-a placut deloc ... sa folosesti cu placere tot ce ti-ai luat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Eu chiar sunt multumita de ea, asta dovedeste ca totul e subiectiv. Multumesc mult!

      Ștergere
  6. Vaaai, ce dulce e poza cu pisica! Asta da "free sample" din partea iHerb :D
    Si eu am deodorantul pe drum, tot la ideea Georgianei. Am o imensa problema cu axilele foarte sensibile. Astept cu interes un update dupa primele folosiri! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho, sunt destule astfel de free samples, drag de ele si dorinta de a le avea alaturi sa fie! Sper sa ni se potriveasca deodorantul, il folosesc saptamana asta si revin cu impresii.

      Ștergere
  7. Inca n-am incercat nimic de pe Iherb dar nu cred ca mai rezist mult :))) Am un wishlist destul de lung :D Pisica e geniala, si al meu fce la fel cu orice cutie prinde :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum de rezisti, zau! Mai ales ca sunt alternative la produse uzuale, inclusiv detergenti bio. Toooate pisicile adora cutiile, pe principiul 'if it sits, I sits' :)))

      Ștergere
  8. Sa le folosesti sanatosa.Poate ne spui dupa ceva timp cum functioneaza antiperspirantul, l-as aduga si eu pe lista :)

    O seara faina :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Si pachetul meu a venit la fel de repede. Sper sa devina o obisnuinta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar fi super, am inteles ca au schimbat firma de transport.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa te bucuri de noutati! :)
    Aleda e super dulcica, stiu cum sunt pisicile cu cutiile, in cazul meu si cateaua procedeaza la fel :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, honey! Cred ca-s tare haiosi si ai tai, mi-i inchipui :)) te pup!

      Ștergere
  12. Ma tenteaza si pe mine niste balsamuri de buze :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Toate balsamurile mele de buze de pe iHerb sunt, ieftine si cu ingrediente cat mai naturale.

    RăspundețiȘtergere