expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 7 martie 2013

Favoritele lunii februarie

Better late than never, right? Sper ca se aplica si aici.

Acestea sunt favoritele lunii pentru mine, putine fata de alte dati, in februarie m-am decis ca e cazul sa rotesc produsele pe care le am si ca multe cosmetice nu mai cumpar. Am rezistat pana zilele trecute, sunt groaznica si nu ma cumintesc odata.

Mascara e cumparata a patra oara, o dovada clara a atasamentului meu fata de produsul acesta. Atat as vrea sa gasesc pe undeva varianta cu periuta curbata, n-aveti idee! Imi amintesc ce fermecata m-am privit in oglinda prima data cand am folosit-o. Aceasta de acum are periuta normala, face o treaba tare buna, atata doar ca trebuie sa insist mai mult eu la colturile externe ale ochilor pana ajung la rezultatul dorit.

Ca sa ramanem tot in zona ochilor, trebuie sa va spun ca gel linerul de la Maybelline e atat de bun, ca aproape mi-e ciuda ca il recomand aici si voi nu il gasiti in magazine. Exista, in schimb, pe Feelunique si pe Ebay, numai aveti grija la seller.

Despre produsele Mario Badescu am mai scris cuvinte de lauda, hidratantul cu vitamina C are o textura light si nu e lipicios (urasc senzatia!), merge aplicat si in zona ochilor. Aceasta este o mostra, iar produsul full size e in flacon, eliminand riscul de a contamina produsul cand il atingem cu mainile.

Gelul hidratant de la Paula's este un produs care a schimbat putin echilibrul tenului meu, sunt zone pe fata mea care nu mai lucesc ca altadata. Nu il pot folosi in jurul ochilor, ca ma ustura, dar in rest se descurca onorabil.

Oja OPI si crema de maini sunt doua revelatii pentru mine. Tot cautam un rosu portocaliu de mult timp si acesta a intrat in viata mea cu ocazia proiectului I OPI You. La fel si crema, care e atat de light si de placuta, ca ma dau pana la coate.
Bioderma, my love. Sa fiu sincera, o vreme am fost reticenta in atatia bani pe ceva ce parea a fi o apa. Sa imi spuneti daca sunt singura nebuna. Cert este ca, de prin ianuarie, suntem cele mai bune prietene. Dupa ce o folosesc am certitudinea ca aplic hidratantul pe o panza curata, nu pe o piele incarcata de impuritati camuflate.
 Ah, ca sa nu uit, asa se numeste minunea de oja. Ii voi dedica un notd zilele ce urmeaza.
Si pe final, iata niste favorite altfel. O bratara pe care o port langa ceas si alte cateva minuni aurii, plus o pereche de cercei. Acestia din urma nu sunt preferatii din februarie, i-am primit de martisor, de fapt. Dar mi-am aruncat privirea pe birou si ma asteptau cuminti sa ii imortalizez in imaginea de mai sus. I'm a sucker for pretty things.

Sper ca aveti o saptamana usoara, fara prea mult stress si ca va bucurati ca ne apropiem de week end. Eu maine voi avea liber si planuiesc o mica excursie la posta, precum si un rasfat cosmetic, vestimentar, culinar... vom vedea!

Hugs and kisses,

Alice

23 de comentarii:

  1. Ce frumoasa e bratara si cercelusii <3
    De unde ai luat-o? sau ai primit-o cadou?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bratara e de la http://www.facebook.com/LalaBracelet?ref=ts&fref=ts, iar cercelusii sunt cadou, nu stiu de unde i-a cumparat cumnata-mea.

      Ștergere
  2. Si mie imi place mult gel eyeliner-ul de la Maybelline. Bioderma e cea mai buna! :)
    Si eu am liber maine,yeeeee!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar bun, stiu ca a fost comparat cu cel de la Bobbi Brown. Iar Bioderma chiar e geniala! Sa avem o zi buna, zic :D

      Ștergere
  3. Imi poti recomanda un seller de pe ebay pt gel eyeliner.ul Maybelline, te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il iei de pe Feelunique costa cam 34 de lei si ai transport gratuit, iar coletul ajunge la posta normala, nu la vamala - cum ajung coletele de pe Ebay. Il gasesti aici: http://www.feelunique.com/search?csf=true&q=maybelline+gel+liner&go=

      Ștergere
    2. Ah, am primit pont cum ca e si pe Aoro: http://www.aoro.ro/maybelline/eyeliner-lasting-drama-eyeliner-gel/

      Ștergere
    3. Multumesc mult! Il voi lua de pe Feelunique, pare mai convenabil.
      Chiar am nevoie, i-am facut cunostinta celui essence cu gresia saptamana trecuta. :(

      Ștergere
    4. Auuu, pacat! L-am avut si eu pe cel Essence, cu asta Maybelline parca lucrez putin mai usor, imi ies niste linii mai fine.

      Ștergere
  4. Şi eu am avut rimelul de la Max Factor şi mi-a plăcut tare mult! Am impresia că la standul de cosmetice din Carrefour am văzut şi varianta cu periuţa curbată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gel linerul ala e foarte fain, il am si eu. Oja e superba si denumirea haioasa rau :))Accesoriile sunt adorabile si ele, sa le porti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, iata o a doua opinie! Astia de la OPI au niste denumiri fantastice :)) Si multumesc, mi-s dragi tare :*

      Ștergere
  6. Niste produse foarte bune si de mare ajutor<3 bratara e asa dragalasa uff<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de feed back, ma bucura mult sa aud asta! Bratara e febletea mea <3

      Ștergere
  7. Imi place si mie mult de tot lotiunea de la OPI. Chiar am vrut s-o bag si eu la preferatele lunii februarie, dar n-a mai avut loc :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Bioderma rullz! Am crezut ca pot sa traiesc fara, dar cand am terminat flaconul mare am intrat in panica (si fiind in pana de bani, mi-am luat sticluta aia mica-mica, dar sa fie!!). Eu am 2000 Calorie waterproof, are periuta curbata, donez daca vrei (macar pentru periuta). Eu nu-l mai folosesc din ianuarie (are vreo 3-4 luni). Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, eu mai am vreo 120 de ml intr-o sticluta si deja ma panichez, caut o oferta cat mai buna. Eh, il termin acum pe cel cu peria normala ca oricum e bun, nu imi place sa las produse de izbeliste. Thx anyway :D :*

      Ștergere
  9. Mie imi place bratarica! Sa stii ca acum caut si eu ca nebuna accesorii si haine mint, m-ai molipsit :))

    RăspundețiȘtergere