expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 20 martie 2013

Daca vreti sa fiti mai fericite astazi...

... faceti o fapta buna, ladies!

O tanara frumoasa si cu toata viata in fata se lupta cu o boala oribila si nefireasca, leucemia. Gasiti toata povestea pe kmy.ro. Astazi e ziua internationala a fericirii, o zi pe care o puteti sarbatori facand cuiva un bine. Eu am ales-o pe Camelia. Puteti da un sms, sau puteti participa la evenimentul caritabil, puteti licita pentru anumite obiecte postate pe pagina de Facebook care ii este dedicata.
 
Eu m-as bucura si daca ati rupe 2 euro din bugetul vostru pentru un sms, e jumatate din pretul unui ruj drugstore, o fractiune din pretul unei mascara. Si va garantez ca va face mai frumoasa decat orice artificiu cosmetic. Haideti sa demonstram ca suntem mai mult decat un exterior frumos desenat si cizelat, ca avem o profunzime si capacitatea de a empatiza cu cei din jurul nostru.

Sper sa auzim doar vesti bune privind starea Cameliei si sper ca veti ajuta si voi la acest efort de grup, de a ajuta pe cineva asemeni noua, cu mai putin noroc decat cei care s-au trezit sanatosi si in aceasta dimineata.

Sa fiti sanatoase si luminoase, ladies, totul vine din interior! Love,

Alice

4 comentarii: