expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 24 martie 2013

Beauty blender, da sau nu?

Buna, ladies!

Astazi va voi spune cateva cuvinte despre beauty blender-ul meu cumparat de pe Ebay. Sincera sa fiu, nu as da aproape 30 de dolari pe the real thing, de banii aceia imi cumpar un fond de ten high end, dar am vrut sa experimentez cu unul care a costat 1-2 dolari.
L-am tot testat saptamana asta si as spune ca poate fi folosit atat cu un fond de ten heavy duty, cum e Colorstay, cat si cu un bb cream, pentru un look mai relaxat.
 Buretelul trebuie umezit inainte de folosire, apoi stors. As recomanda sa nu puneti fondul de ten pe beauty blender, ci sa puneti cateva puncte pe fata si apoi sa le uniformizati cu el. Stiu ca ma veti intreba daca am folosit mai mult produs decat de obicei. As spune ca da, pentru ca buretele absoarbe putin produs, dar nimic exagerat. Nu are un aspect poros, nu are orificii la suprafata, textura e aproape gumanta, de fapt. Va recomand sa il spalati dupa fiecare folosire, pentru a nu incuraja acumularea de bacterii si aparitia de eventuale iritatii. Si-asa ne luptam cu tenul rebel, chiar nu mai avem nevoie si de asta. Igiena e vitala.

Pot spune ca cel mai mult mi-a placut in combinatie cu bb cream-ul Holika Holika, fata a capatat un aspect foarte luminos si parca de portelan, chiar am primit complimente in ziua cu pricina. Cel mai putin mi-a placut cu fondul de ten de la Miss Sporty, dar am observat ca acesta nu se mai usuca asa repede si e mai usor de uniformizat. Iar cu Colorstay mi-a placut, dar cred ca aveam asteptari prea mari. Raman la parerea mea, Colorstay + buffing brush de la Real Techniques = looove!

Daca aveti un anticearcan cremos, puteti folosi partea mai ascutita pentru zona din jurul ochilor. E chiar placut, ajuta la uniformizare. Un pont auzit pe Youtube este ca iti poti fixa zona de sub ochi cu pudra folosind beauty blenderul, eu abia acum mi-am amintit si ramane sa incerc.

O bila neagra o primeste pentru ca se pateaza si culoarea nu mai iese complet la spalat. Fie vorba intre noi, orice este atins de Revlon Colorstay are aceeasi soarta, asa ca nu e o tragedie. Important este sa il spalati, eu folosesc un sapun antibacterian si apoi o picatura de cleanser pentru fata.

Cred ca il voi recumpara, vad ca intr-o saptamana si ceva si-a gasit un loc in rutina mea de dimineata. Voi ati folosit un produs de acest fel? L-ati incerca? 

Pana data viitoare, sa fiti cuminti!

Alice

26 de comentarii:

  1. Am si eu unul, eu pulverizez apa termala pe el inainte de folosire, pun putin fond de ten pe dosul palmei si de acolo cu miscari de presare, il adaug pe ten. Si eu m-am indragostit de al meu, produsele arata mult mai natural cu beauty blenderulieftin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit si eu la trucul cu apa termala, dar acum nu mai am si chiar nu vreau sa mai cumpar pana la vara, noptiera mea devine neincapatoare. Asa e, arata mai natural rezultatul.

      Ștergere
  2. Si eu am unul! Are o forma un pic diferita de al tau, dar imi place cum lucrez cu el! eu il folosesc cu fdt Rimmel Wake Me Up si rezultatul e natural si foarte bine blenduit, nici nu se vede ca port fond de ten :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca e un concept comun in ce spunem toate utilizatoarele de beauty blender, 'rezultat natural'. Stiu si forma de care zici tu, dar mie mi-a placut lamaita asta :D

      Ștergere
  3. nu cred ca as stii sa-l folosesc :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simplu, miscari scurte de tapotare si grija sa nu ramana urme. Am gasit un tutorial aici: http://www.youtube.com/watch?v=Zh0eyzzkViI

      Ștergere
  4. Hihi, am si eu unul in curs de testare, trebuie sa vin cu impresii cat de curand :P

    Doamane, asa mi-ai facut o pofta de ColorStay acum...pe bune, ce influentabila sunt, D-zeuleee... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept si parerea ta. Sa stii ca tu nu cred ca ai nevoie de Colorstay, ai tenul mult mai ok ca mine. Eu inca mai am multe de acoperit. Si eu sunt influentabila, imi petrec seara cautand chilipiruri pe Ebay :))

      Ștergere
  5. Si eu vreau sa-mi iau unul,sunt curioasa daca ma voi intelege cu el :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma tenteaza, dar tot asa un fake, nu as da banii pe cel original, mi se pare prea scump. Am vazut ca essence a scos pe piata o varianta si o sa il cumpar cand il vad la mine in oras :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca Monica il are pe cel de la Essence, am auzit de bine de el.

      Ștergere
    2. Alice cel de la essence e atat de prost ca au dat un comunicat de presa ca l-au si scos de pe piata, al meu e marca proprie ebelin, cred ca se va gasi si in Romania.

      Ștergere
    3. A da? Where have I been? Bine ca ne-ai spus atunci, multumim! Ebelin cred ca vom gasi in DM.

      Ștergere
  7. Tot pe varianta de la Essence am pus si eu ochii. Tin minte ca l-am vazut pe cel original la beaty gurus de la youtube si pretul de 30$ mereu ma agresa :D
    Apoi l-am zarit si pe Ebay, dar cum nu prea fac casa buna cu posta vamala (e in alta localitate si ajung rar acolo) astept sa ajung in Bucuresti sa il cumpar,alaturi de niste oje la care ravnesc! Numai de la tine mi se trage, de la premiul pe care l-am castigat pe blogul tau cu multa vreme in urma. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca eu nu l-am vazut la stand, dar cred ca e o investitie smart. Cel de 30 de dolari e complet exagerat, mai ales la cat muncim noi pentru banii aia.

      Cu vamala nici eu nu-s prietena prea buna, dar mai risc din cand in cand. Spor la shopping la standul Essence, ma bucur ca ti-a placut premiul si ca ti-a deschis apetitul, ca sa zic asa :D

      Ștergere
  8. SI eu tocmai ce mi-am luat buffing brush de la RT si o iubesc :D nu stiu daca as cumpara si buretele, parca imi inspira ca trebuie sa depun mai mult efort decat cu o pensula :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E geniala pensula aia! Nu cred ca mai ai nevoie de burete, doar daca ai chef sa experimentezi. E putin mai mult efort, ca o pensula mai poate fi curatata dupa folosire, pe un servetel umed sau un prosop, beauty blenderul trebuie spalat musai.

      Ștergere
  9. Eu mi-am luat unul din Sephora ( marca proprie..e mic si galben)la reduceri. E ok, dar asta nu se umfla la contactul cu apa si ramane tot asa patat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai auzit pana acum de buretelul pana sa citesc pe blogul tau. Ma tenteaza sa-mi achizitionez unul :)

    Te pup,Lorena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca ti-a fost de folos. Daca mai ai nevoie de informatii, aici ma gasesti. Pup!

      Ștergere
  11. Imi place "lamaita". Daca nu o sa gaseesc un buretel din asta la H&M apelez la tine cand mai dai comanda. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica va fi si marca Ebelin, in DM. Daca nu, eu aici sunt, say the word :D

      Ștergere
  12. Buna, unde iti vine coletul cand dai comanda de pe Ebay?

    RăspundețiȘtergere