expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 4 februarie 2013

Preferatele lunii ianuarie (2013)

Buna dimineata,

Astazi va voi arata produsele mele favorite din luna ce s-a sfarsit. Sa incepem cu un detaliu.

close-up

Voi incerca sa fac o lista cat mai succinta cu produse, multe din ele n-au mai fost pomenite pana acum printre favorite. Pentru buze, rujul Caresse de la L'Oreal( 176 Sunset Angora), luat de pe Ebay - cremos, pigmentatie medie, culoare frumoasa. Doua gloss-uri, MAC Disco Blend si BB gloss de la Bourjois. Swatch-uri pentru amandoua, in postarea aceasta.

Pentru fata, combinatia aleasa a inclus Colorstay si pensula buffing de la Real Techniques, cu Mineral Veil de la Physicians Formula aplicat peste. Daca nu stiati ce pudra sa aplicati peste Colorstay, aceasta e! Pentru contur am ales o pudra de la Deborah, nuanta 34. Petele si iritatiile au fost camuflate cu concealerul MUFE.

The great big mess
La ochi am folosit cu tot dragul fardurile crema de la Maybelline, paleta Undressed de la MUA (nu apare in imagine, e pliina de particule de fard) si mascara de la Yves Rocher.

Am mai descoperit ca Skin Balancing gel de la Paula's Choice este o baza excelenta de machiaj si cred ca m-am indragostit de un peeling cu AHA. Mai testez si revin cu pareri.


La capitolul par, balsamul care vine cu vopseaua L'Oreal Preference m-a ajutat sa imi descurc parul, iar uleiurile CHI si Nuxe mi-au rasfatat varfurile (not pictured). Nu am fotografiat nici o oja, pentru ca incerc sa fac un NOTD zilele viitoare.

Cam acestea ar fi favoritele. Daca doriti review la vreun produs, just ask. Voi ce ati folosit luna trecuta?

Have a lovely day,

Alice

18 comentarii:

  1. deci vreau ruju' l'oreal si pensula RT...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujul este vreo 47 de lei, luat de pe Ebay, hai ca incerc sa il pozez saptamana asta! Iar pensula, de fapt tot setul, merita fiecare leut!

      Ștergere
  2. mi-ar fi placut poze mai in detaliu la fiecare produs..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o postare despre favorite, nu este review. Daca te intereseaza vreun produs anume, spune-mi si fac un articol separat.

      Ștergere
  3. huh.. nu m-am gandit sa folosesc pudra pe post de bronzer, damn it :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Fac ce fac si tot la colorstay ma intorc si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, I think I hate you :|.
    Joking, but not really :))! De ceeee a trebuit sa imi arati tu rujul ala ? Acum nu o sa pot sa dorm la noapte gandindu-ma cum fac rost de el. Si da, si fardurile alea de la Maybelline sunt pe lista mea ( care lista seamana mai degraba cu Biblia de groasa ce e, dar fie)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awww, I didn't mean to... Asa m-am chinuit eu pana a ajuns rujul in Ro, ca a durat mai bine de o luna. Hai ca incet, incet le gasesti tu. Si sa stii ca si eu te 'urasc' ca ai Shimmering brick luat mega ieftin :-w!

      Ștergere
    2. Pff, ce ne tentam noi una pe alta :))! Deocamdata sunt pe skin-care fixata, dar stai asa ca vad eu ceva care sa ma tenteze si se duce naiba my moderation :))!

      Ștergere
    3. Si eu tot in skincare as vrea sa investesc, poate mai scap de puncte negre si cosuri de adolescenta 8-| Zisei eu... si abia am comis-o!

      Ștergere
  6. Numai eu nu am incercat colorstayul?:) Ma enerveaza ca nu are pompita si daia nici ca o sa il cumpar.
    E misto rujul de la L'Oreal. Astept review cuminte.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, asa e, ar fi perfect de ar avea pompita. Facem review atunci :D

      Ștergere
  7. Alice,poti face un review la fondul de ten Revlon Colorstay?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa fac, cum sa nu. Doar ca va trebui sa fac fotografii, deci probabil ca va dura vreo saptamana.

      Ștergere