expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 8 februarie 2013

Portelanuri, tenisi cu platforma, ramble si multumiri

Gooood morning!

V-am bagat in ceata cu titlul? Bun! N-am sa mint, postarea aceasta apare vineri, dar eu o scriu joi seara, cocotata in pat, tot aruncand un ochi spre masura mea de toaleta, pe care se odihnesc acum urmatoarele minuni...



Oh, cat le iubesc pe toate! Lumanarea cu fundita este de la Bam Boo, a costat 19 lei si mi se pare minunata, ceva desprins de pe masutele domnitelor de pe timpuri. Farfuria cea minuscula a fost 2 lei si i-am gasit deja intrebuintare, 'gazduieste' cele mai purtate bijuterii din fiecare saptamana. Alaturi mai vedeti fardul Givenchy (ofer unul identic la giveaway) si the most awesome lipstick ever, Chanel Rouge Coco Shine, in nuanta 477 En Vogue. Si l-am mai cumparat si la un pret injumatatit fata de magazin, yey me.

Sa ne desprindem din atmosfera zilelor trecute si sa revenim in prezent, ca sa va arat o pereche de... wedge trainers. Ma tot gandesc de anul trecut daca merita sa dau banii pe asa ceva, avand in vedere ca sigur nu voi putea sa ii port zilnic. Ei, astazi decizia a devenit mult mai usoara, cand am gasit o pereche la BB Up, la pretul de 59 lei. Sunt din piele, as fi preferat o combinatie de army green si bej, dar mai aveau doar marimea 40 la aceia. Si cu outfit-ul acesta in gand, inspirata fiind de paleta de culori, am zis ca mai bine ii cumpar, decat sa plang apoi dupa ei.


Vreau sa va multumesc pentru urarile de bine lasate in comentariile de la ultima postare. Din pacate nu pot raspunde fiecaruia in parte, mi-as face viata un calvar atunci cand voi numara inscrierile. Anul trecut a fost pe jumatate extraordinar, pe jumatate groaznic. Va garantez ca fiecare comentariu de pe acest blogulet mi-au adus cate un zambet si mi-a facut ziua mai buna. Stiu ca este mic, ca am putini followeri si ca inca nu va pot aduce aici concursurile pe care mi le doresc, dar sper sa fiti alaturi de mine si anul ce urmeaza.

Sa nu uitati de giveaway! Daca nu v-ati inscris deja, sunteti invitatele mele.

O zi frumoasa,

Alice

18 comentarii:

  1. cum si de unde ai luat rujul Chanel Rouge Coco Shine..ca de cand il vanez si eu si inca nu mi-l permit la pret de magazin..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aici l-am luat - http://magazinulcudetoate.blogspot.ro. Nu cred ca mai are unul identic, dar stai cu ochii pe blog, ca gasesti lucruri dragute.

      Ștergere
  2. Vai, ce imi place prima foto!
    Pare o fotografie vintage de pe Pinterest :))
    Sa folosesti cu placere rujul! Imi inchipui ca e superb :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awww, multumesc! Este, voi face postare separata dedicata lui.

      Ștergere
  3. Frumosi foc tenesii cu platforma, i-am vazut si eu pe site!
    N-am mai fost de mult prin Bam Boo,înainte treceam de fiecare data cand mergeam in Cora. Foarte precious este suportul de lumanare cu fundita. Au numai lucruri deco minunate acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu intru in Bam Boo cand mai ajung prin Afi, am gasit niste minunatii acum, de imi venea sa cumpar jumatate de magazin. Parca intr-o vreme nu mai aveau marfa asa draguta.

      Ștergere
  4. superbe incaltarile , vreau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele.
    Toate arata minunat.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ce frumoasa e lumanarea!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. of, imi pare rau ca nu pot sa vad mai bine lumanarea.. mi se pare un borcan :-? cu danteluta pe el.. dar nu vad prea clar.

    RăspundețiȘtergere
  8. E foto de Instagram, de asta :) E un borcanel delicat, cu fundita din dantela si o lumanare in el.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt adepta tenisilor, imi plac si pantofii cu toc, dar tinand cont ca pantofii cu toc nu sunt la fel de comozi si nu pot fi adaptati la fel de bine ca tenisii, este mult mai convenbil sa ne cumparam tenisi. Ultima pereche de tenisi pe care mi-am cumparat-o am gasit-o la oferta si am gasit exact modelul de tenisi pe care ii vroiam.

    RăspundețiȘtergere