expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 10 februarie 2013

I O•P•I You ♥

Buna, ladies!

Cum e duminica voastra? Eu am avut o zi foarte feminina, in care mi-am facut unghiile, parul si am lasat pentru prima data in viata mea pe cineva sa imi faca machiajul. Astazi va voi prezenta propunerea mea de manichiura pentru Valentine's Day. Implica o nuanta foarte frumoasa de la OPI, cu un luciu si o aplicare de vis. Cred ca si daca aveam doua maini stangi nu puteam aplica gresit aceasta oja.

In plus, numele sau este genial, 'I'm Indi-a mood for love'. Imi aminteste de unul din filmele mele preferate, In the mood for love, a regizorului . E o poveste de dragoste atat de discreta si de neasteptata, cu niste cadre gandite la milimetru si un personaj feminin extrem de elegant si delicat. Go watch it, please!

Sa va arat minunea de oja:
E o nuanta de trandafiriu echilibrat, nici prea strident, nici prea prafuit. Am aplicat doua straturi, fara topcoat si puteti observa cat de lucioasa e. S-a uscat repede, nu am urme de asternut imprimate pe unghii, total win.

Am primit deja cateva complimente pentru manichiura mea, lucru care ma face sa o recomand cu toata increderea. 
Mie nu imi plac in mod deosebit trandafirii rosii, asa ca primesc de obicei flori albe, corai sau... roz. Un motiv in plus sa aleg aceasta manichiura.
Sursa
Puteti cumpara produse OPI de la sediul Topline, str. Regina Maria, nr. 14 (Bucuresti) sau de la saloanele partenere din tara. Iar daca doriti sa vedeti manichiurile celorlalte fete implicate in proiect, va invit sa aruncati un ochi in blogroll si sa intrati aici. Veti putea vota manichiura preferata, iar trei dintre cele care isi exprima preferintele vor castiga din partea Topline un set format din doua oje OPI si o crema Avojuice (nuantele pot fi diferite fata de cele prezentate mai jos). Puteti vota in intervalul 10-14 februarie. Eu sunt momentan pe pagina doi, sa ma cautati, da?
Pe final, va mai las cu cateva imagini.
My lovely candle ♥
Ultima, promit
Ladies, daca nu exista inca cineva special in viata voastra, sunt sigura ca machiajul favorit, o pereche frumoasa de incaltari si o manichiura reusita vor face minuni pentru voi pe 14 februarie (sau in oricare alta zi) si veti merge cu capul sus, in cautarea lui Mr Right.

Astept pareri privind notd-ul meu. Voi ce purtati pe unghii zilele acestea?

Lots of love,

Alice

20 de comentarii:

  1. E absolut superba culoarea si m-ai facut tare curioasa in legatura cu filmul! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa e, in ultimul timp mi s-a pus pata pe oje roz, culmea! Si am sa caut si filmul In the mood for love :D Pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie, pe genul acesta de roz. Sa imi spui daca ti-a placut, te pup!

      Ștergere
  3. Ce culoare frumoasa este. Iar manichiura este impecabila. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie-mi place lumanarea aia :D! Bine, si unghiutele sunt superbe (apropo, azi mi le-am facut si eu roz dupa ce ti-am vazut postarea :)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu o ador, azi era sa mai cumpar una, dar cu ceara verde. Next time, muhaha! Ma bucur ca te-am inspirat :d

    RăspundețiȘtergere
  6. Roz - culoarea perfecta :D pentru unghii de 14 feb., incaltari nu stiu daca gasesc sa fie potrivite pentru vremea ploioasa de aici, dar sigur cu capul sus, numai Mr.Right lipseste :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma asteptam eu la un comentariu de asta! :)) Cat despre incaltari, poti sa fii glamorous si in cizme de cauciuc, mai nou!

      Ștergere
    2. dar nu le am :))))
      si btw, In the mood for love, aici m-ai dat gata <3 ador filmul si il recomand tuturor!

      Ștergere
    3. Atunci ordonam sa nu ploua! Cat despre film, here here!

      Ștergere
  7. Foarte frumoase si delicate ti-au iesit!:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Seamana cu Strawberry Margarita,so fun :x

    RăspundețiȘtergere