expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 1 februarie 2013

BB Gloss de la Bourjois (Review & Swatch)

Buna, ladies!

Astazi vreau sa va vorbesc despre unul dintre ultimele produse lansate de Bourjois. Este vorba despre primul BB gloss 5 in 1 de pe piata romaneasca si primul incercat de mine vreodata.

Bourjois afirma ca acestea sunt principalele atuuri ale produsului:

Eu am versiunea pentru ten mediu, desi am tenul destul de deschis. Si sunt tare multumita de asta, in general ma atrag nuantele piersicii/portocalii la produsele pentru buze.


Et voila! Primul lucru pe care l-am remarcat este ambalajul, e elegant si usor de manevrat. L-am deschis si am observat pensula menita sa aplice produsul si mirosul fructat, placut.


Imi place textura, se aplica smooth si efectul hidratant se simte. In plus, nuanta aleasa chiar apare pe buzele mele. Mi se intampla mereu ca gloss-urile sa isi piarda complet nuanta odata aplicate, din cauza pigmentului natural al buzelor. Acesta nu, aproape ca l-as putea numi un ruj lichid, daca avea textura putin mai concentrata si mai lipicioasa.


Swatch pe mana, in lumina naturala.


Lumina artificiala, langa un gloss MAC.



Fotografia aceasta e facuta cu telefonul si se cunoaste, dar e singura clara. Cineva mi-a 'ascuns' trepiedul si nu pot face poze fullface singura, cu un aparat de peste 1 kg.

Rezista o ora-doua pe buzele mele, dar pentru mine oricum este o placere sa il reaplic, pentru ca ii simt mirosul din nou. Daca ar fi sa ii reprosez ceva, trebuie sa spun ca pretul mi se pare putin cam mare (49 lei).
Bourjois implineste in 2013 150 de ani de existenta, asa ca fiti cu ochii pe pagina lor de Facebook, poate va fi inclus in vreo promotie.

Daca aveti buzele uscate si nu stiti ce sa mai aplicati pe buze, aflati ca BB gloss nu accentueaza uscaciunea si chiar contribuie la atenuarea sa. Eu iarna aceasta am dus o lupta continua cu frigul, ma bucur ca pot sa scot produsul acesta din geanta si sa il aplic fara griji. Iar cand o prietena de pe Facebook a pomenit cuvantul 'juicy' in comentariul de sub fotografia de mai sus, nu am putut decat sa ma bucur.

There it is, un gloss Alice approved! Va astept si pe pagina de Facebook a blogului, cand nu reusesc sa postez aici, scriu acolo cateva cuvinte.

Happy friday,

Alice

10 comentarii:

  1. Imi place mult, mult de tot nuanta, uite un gloss pe care chiar mi l-as dori!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuanta m-a atras si pe mine, apoi textura. Iti doresc sa pui mana pe el cat mai repejor!

      Ștergere
  2. Si mie imi facea cu ochiul, dar ma cam opreste pretul :( Cam maricel pentru un gloss, dar nuanta e superba :D Sa-l porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am zis ca pretul e marisor, cred ca cel mai bine este sa mergi in magazin si sa il testezi si apoi sa urmaresti Facebook-ul lor, ca poate il introduc in vreo promotie. Multumesc mult, te pup!

      Ștergere
  3. Chiar arata super <3 Culoarea este geniala , si pt un gloss 2 ore mi se pare chiar ok . Pe alte glossuri dai mai mult si rezista pana in juma de ora :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e ok, in plus nici nu se strange inestetic in colturile buzelor, urasc sa se intample asta.

      Ștergere