expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 16 ianuarie 2013

Review - Core Collection de la Real Techniques

Buna din nou, ladies!


Review-ul de astazi va fi unul tare sincer, dar si tare entuziast, sa nu spuneti ca nu v-am avertizat. Este vorba despre setul de pensule de la Real Techniques, destinat in principal machiajului fetei.

Am asortat si fundalul, da?

Acesta contine 4 pensule in format fullsize si sunt descrise cam asa pe site-ul oficial:
  • detailer brush: precision cut to effortlessly conceal problem areas; or, use with lipstick for long-lasting shape and definition
  • pointed foundation brush: Use with liquid foundation to build custom coverage
  • buffing brush: ideal for full coverage application of powder and mineral foundation
  • contour brush: delicately applies highlighter to contour or create sheer, soft-focus finish
Le-am pus aici pentru ca voi sa va puteti ghida dupa instructiunile producatorului. Eu nu am respectat in mod deosebit aceste indrumari, decat in cazul pensulei de contur.

Review de sus in jos


Pensula cea mai voluminoasa se numeste buffing brush si este destinata aplicarii de pudre libere si de produse minerale. Eu o folosesc pentru a aplica si a uniformiza fondul de ten si isi face treaba de minune. In plus, nu absoarbe produs in exces si este singura pe care am putut sa o curat complet de pigmentul Colorstay-ului.

Urmatoarea - contour brush - este destinata 'desenarii' de lumini si umbre pe chipul nostru. Mai pe romaneste, cu ea putem contura si ilumina zonele cheie de pe fata. Aplica foarte bine bronzer-ul, nu zgaraie suprafata produselor presate si ajuta la o uniformizare a culorii pe obraz.

 Pensula cu aspect plat aka pointed foundation brush - pe aceasta am incercat sa o folosesc pentru a aplica fondul de ten si era sa intarzii la serviciu. Eu zic ca este putin cam mica si eclipsata de buffer brush, daca doresc ca fondul de ten sa aiba un aspect cat mai uniform. In schimb, iau cu ea mineral veil de la Physicians Formula (o pudra libera, foarte fina) si il aplic sub ochi, pentru a fixa anticearcanul. Fac asta cu partea plata si tapotez cu grija, fara sa misc varful pensulei inainte si inapoi.

Ultima, dar nu cea din urma - detailer brush. Este menita corectarii anumitor imperfectiuni ale pielii si aplicarii rujului. Eu spun ca e putin cam prea teapana si cam plata pentru corector, dar face treaba buna in aplicarea rujului (mai ales daca e rosu). Dupa cum vedeti, a picat prada Russian Red-ului de la MAC, cred ca va trebui sa o curat cu ulei pentru a scoate pigmentul din ea.

Gasiti Core Collection pe iHerb, la pretul de 18 dolari (aprox. 59 lei).  Este un set care merita toti banii, ma gandesc chiar sa le comand si pe cele destinate machiajului ochilor. Transportul cel mai ieftin pe iHerb este de 4 dolari, la comenzi de peste 40 de dolari. Este un site cu o multime de produse reusite, dar aveti grija, nu ofera ramburs in cazul in care coletul dispare in neant.

That's about it, girls! Va multumesc ca ati trecut si astazi pe aici.

Daca vi se face dor de mine, ma  mai gasiti pe Pinterest, Facebook, Twitter :)

Sa aveti o zi frumoasa,

Alice

26 de comentarii:

  1. Si eu le ador, mai ales buffing brush-ul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceea este si favorita mea, desi initial eram mai entuziamata de contour brush.

      Ștergere
  2. Vai deci buffing brush-ul este cea mai tare pensula ever! in afara de aplicat fard de ochi am folosit-o pentru tot ce e posibil: fond de ten, blush pudra si crema, iluminator, bronzer, pudra...este perfecta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am maritat-o cu Coloerstay-ul si asa a ramas, schimba complet felul cum arata fata apoi. Dar, vorba ta, e multifunctionala si o iubesc!

      Ștergere
  3. Arata foarte bine :D si m-ai facut tare curioasa cu privire la buffing brush..eu inca sunt in cautarea unei pensule perfecte pentru aplicarea fondului de ten.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cautam, pana sa gasesc buffing brush. Am una de la Sigma care 'bea' prea mult produs si una de la Elf care lasa urme. Asta e perfecta pentru ce fonduri de ten folosesc eu acum.

      Ștergere
    2. adica e buna pentru Studio Fix Fluid? :D

      Ștergere
    3. Colorstay-ul are o textura foarte asemanatoare cu Studio Fix, deci da. Uite il voi incerca si cu SF, sa vedem cum e.

      Ștergere
  4. Si eu vreau sa le iau, am tot zis ca am destule pensule si nu-mi trebuie, dar nu se mai poate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar sunt multumita de ele si le folosesc pe toate, intr-un fel sau altul. Deci... recomand.

      Ștergere
  5. Si eu le ador!! Vreau sa-mi mai iau un set:P. Sa le folosesti cu placere in continuare:-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca ar fi util inca un set, ca trebuie sa le spal destul de des. Dar am alte prioritati acum, tot bag si scot produse din cosul iHerb.

      Ștergere
  6. Si eu de cand tot visez la ele! Nu prea imi place mie sa dau comanda pe iHerb, dar poate pentru pensulele astea fac un compromis. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am visat si eu o vreme, pana m-am enervat si le-am luat. Ai avut o experienta urata cu iHerb?

      Ștergere
  7. Și eu am de prea mult timp setul de pensule pentru machiajul ochilor, cred că în februarie fac fapta :D Abia aștept! Să le stăpânești sănătoasă, cum s-ar zice :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Maine imi dau si eu comanda, am asteptat destul! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu acest set si imi place mult, isi merita banutii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi plac, preferata mea e contour brush ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Setul meu ma asteapta in Bucuresti, stau ca pe ace pana ajung la mama :D

    RăspundețiȘtergere