expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 21 decembrie 2012

The Winterlicious Tag

Hello, ladies!


Nu cred ca am facut vreodata un tag, desi am primit cateva, mereu uit sau le aman, pana isi pierd rostul. Dar pe acesta l-am vazut la Andreea si mi-am propus sa il fac, pentru ca iubesc perioada asta si consider ca astfel de articole ne fac sa ne cunoastem mai bine si sa impartasim franturi din viata noastra din afara blogului.



1. Oja preferata in aceasta iarna

Sezonul acesta am ales ojele intr-un mod foarte atipic, indreptandu-mi atentia catre nuante de mov, violet cu glitter s.a. Nu am uitat nici de verde si rosu, asa ca preferatele sunt Pastel 74 si una de la Orly pe care nu o gasesc acum si i-am uitat denumirea. Este, oricum, un rosu cu glitter. Am castigat de curand si o oja Zoya, in nuanta 'Carmen', pe care abia o astept si care va candida pentru postura de 'oja perfecta de Revelion'.



2. Produsul de buze preferat in iarna asta

Cum mersul prin frig mi-a afectat destul de mult buzele, as spune ca balsamul de la Kiss my Face cu cocos si ananas mi-a fost cel mai bun prieten. In rest am folosit prin rotatie o groaza de rujuri, dar nu as putea sa aleg doar unul. Sa spunem doar ca Russian Red, de la MAC, este cea mai noua revelatie.

3. Cea mai purtata piesa de imbracaminte iarna asta

Cred ca voi nominaliza aici parka mea de la New Yorker, o port zilnic de cand am cumparat-o si mi-a facut viata mai usoara. Eu iarna mereu optam pentru paltoane, dar cele pe care le aveam nu imi protejau destul spatele, asa ca minunea fluffy de la NYer a venit la fix. Arata cam asa:

Sursa: Marie Claire

4. Cel mai purtat accesoriu iarna asta

Pe langa tot felul de cercei mici si aurii, am purtat aproape zilnic ceasul meu Sekonda, luat de pe Asos.



5. Aroma preferata iarna asta

Cea de ciocolata calda, cu o consistenta ca de budinca si miros care umple camera. Si mai ador mirosul de portocale, il asociez imediat cu sarbatorile.

Fotografie este de pe Pinterest, mi-ar placea sa o pot 'transfera' pe biroul meu

6. Bautura preferata iarna asta

Pe langa ciocolata calda, mai comand uneori un vin rosu fiert. Si mereu strig dupa chelner ' Fara scortisoara!', pentru ca n-o suport :D

7. Filmul preferat de Craciun

Ma uit cu drag la orice film cu tematica de Craciun, in perioada asta ma bucur ca un copil mic de patul meu, brad si un film la tv.

8. Colindul preferat

Hahah, toate colegele de birou stiu asta de-acum. It has to be Rudolf, pe care il si cant uneori, spre amuzamentul prietenului meu.

9. Mancarea preferata de sarbatori

Gratarul pe care il face tatal meu, piftia si orice prajitura mestereste mama. De vreo doi ani a intrat in top si tortul cu ananas, pe care cred ca il voi face pentru Revelion. Anul acesta nu ajung la ai mei si sunt putin trista din aceasta cauza, dar sunt sigura ca ne vom lua revansa la anul.

Yum! Sursa: Pinterest.com

10. Decoratiunile preferate

Acesta este domeniul meu! Am in brad stelute, ingerasi, inimioare, fundite, tobe si, ocazional, o pisica! Da, a mea mata se catara frecvent in brad, noroc ca l-am luat solid si rezistent. Dovada, mai jos:

Peekaboo!
11. Planuri de sarbatori

Anul acesta ma asteapta un Craciun atipic, pentru ca nu vom fi nici la parintii mei, nici la ai prietenului meu. Sunt curioasa ce experimente voi mai face prin bucatarie (I'm pretty good at it, actually :D), la ce filme cu specific ne vom uita si ce ghidusenii va mai face pisi.

Le invit pe toate doamnele din blogroll sa preia acest tag, iar pe voi sa imi spuneti in comentariu raspunsul la macar o intrebare, din cele de mai sus.

Kisses,

Alice

18 comentarii:

  1. succes la gatit , atunci :)
    filmul ? clar...Grinch !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut tag-ul si ma bate gandul sa il fac si eu.
    Mancarea ma preferata de sarbatori este baclavaua facuta de mama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te rog! Ce interesant, nu am mancat nicioadata baclava de casa.

      Ștergere
  3. Sa ne arati si noua ce vei mesteri bun in bucatarie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel! Sper ca vei avea niste sarbatori minunate <3

      Ștergere
  5. foarte fain tagul. Nu iti place scortisoara? Vai! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. il poti prelua, daca vrei :) scortisoara imi provoaca o mica alergie, de asta nu suntem prea prietene :D

      Ștergere
  6. Foaarte tare!! Imi place tag-ul tau, il preiau si eu:D. Puuup

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmul preferat: Love Actually, ara doar si poate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca mi-am luat degeaba Russian Red-ul vietii ca nu l-am folosit nici macar o data...Poate in noaptea de Revelion :D
    Sarbatori fericite in continuare!
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai! Sunt sigur ca iti va sta f bine, asa ca poarta-l :-w Sarbatori fericite si tie, te pup!

      Ștergere