expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 5 noiembrie 2012

Seventeen Silky Shadow 'Perlato Brown'... or my new love

Buna, fetelor!


M-am intors cu un review... ba nu, cu o recomandare. Este vorba de fardul de la Seventeen, in nuanta 297 'Perlato Brown'. Produsul acesta m-a facut sa imi doresc o tona de farduri Seventeen, textura m-a cucerit iremediabil. Este cremos, se aplica bine cu orice pensula as folosi si rezista fara probleme pe pleoape. Iar culoarea...


... este un taupe genial, un mix de maro si argintiu, parca si o tusa discreta de violet. I se potriveste numele de 'silky', abia il ating cu pensula si se ia fara probleme, iar pe pleoape da un luciu pe care il ador. Daca nu va plac produsele sidefate, this is not for you. Pe mine, in schimb, o culoare de acest fel ma scuteste de dileme dimineata, o aplic pe toata pleoapa si apoi un maro mai cald in pliul ochiului si sunt good to go.

seventeen 297 perlato brown swatch

Am dat 22 lei pe el, produsul are 4 grame si sunt sigura ca il voi folosi pe tot. Iar faptul ca e atat de bun e o problema pentru mine, ma intreb ce 'fratiori' interesanti voi gasi la standurile Seventeen... fix cand mi-am propus sa nu mai dau bani pe farduri.


Asa arata aplicat pe piele. Am senzatia ca acest review va avea un ton prea entuziasmat, dar chiar sunt foarte incantata de acest produs. Well done, Seventeen!

Ca un mic repros, nu pot spune ca ma dau in vant dupa ambalaj, capacul se invarte pentru a avea acces la produs si cred ca, intr-o geanta de machiaj, este posibil sa te trezesti cu el deschis. Dar, din spusele vanzatoarei de la stand, aspectul ambalajului va fi schimbat, sper doar sa nu retraga aceasta culoare sau sa ii schimbe formularea. Le tot auzeam pe fetele de pe Youtube spunand asta si mi se parea nitel exagerat, but I might need a back up :D

Cam asta este tot. Voi ce experiente aveti cu produsele Seventeen, ce mi-ati recomanda? Eu am mai avut de la ei un fond de ten, care mi-a placut, dar pe care nu l-as recumpara.

Have a wonderful day!

Alice

22 de comentarii:

  1. Wow! Chiar arata foarte bine!
    Nu am avut pana acum farduri Seventeen, dar cred ca ar fi timpul sa-mi iau unul, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I think so! Eu am vazut fardul acesta la un stand care avea si produse Essence, iar prima data nu l-am cumparat. Numai ca nu imi iesea din minte, asa ca l-am cumparat. Si nu regret deloc :D

      Ștergere
  2. Cat de bine arata! In plus e exact una din nuantele mele preferate, pe care de obicei le consum primele! :D Trebuie sa-l caut si eu neaparat, presimt ca ma va tine ceva vreme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura care apreciez genul acesta de nuante! Si chiar cred ca va tine, are aproape jumatate din cantitatea unui blush.

      Ștergere
  3. imi plac mult produsele seventeen! te pupp

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata tare bine! :D
    Eu am innebunit cu blushurile lor. Mi-am luat 2 si vreau mai multe pentru ca arata atat de bine si natural pe ten!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am interdictie la blush-uri o perioada, mai ales ca vreau minunatia asta, cand va aparea in Sephora (Da Doamne!): http://iamthemakeupjunkie.blogspot.ro/2012/10/review-too-faced-sweet-indulgences.html. Dar in farduri de la Seventeen cred ca imi voi mai baga o gheruta :D

      Ștergere
  5. Arata foarte bine! Si cred ca se merita achizitionat. Oare nu se strange pe pleoape pe parcursul zilei? ma refer in cazul unei zile luuuuungi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se strange, cel putin in cazul meu. Cu putin primer dedesubt, cred ca nu ai probleme toata ziua.

      Ștergere
  6. Ce nuanta frumoasa! Am avut si eu un fard seventeen si mi-a placut foarte mult, dar din pacate l-am ratacit :).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumusete! :D Eu nu cred ca am avut nimic de la Seventeen pana acum. De obicei port pe pleoape exact genul asta de nuanta, asa ca voi cauta fardul cu prima ocazie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi am ajuns iar pe la standul din Prosper, mi-am luat o unghiera. Nici nu m-am uitat unde sunt amplasate produsele Seventeen, ca sigur terminam shopping ban-ul inainte de vreme. Dar ce vorbesc de ban, cand eu caut swatch-uri la rujuri Mac pe net :)))

      Ștergere
    2. Si tu, Brutus?:)) Ieri am stat 2 ore sa fac asta. As vrea unul singur, sa imi satisfac curiozitatea, dar e aproape imposibil sa aleg o nuanta :)
      Ai gasit ceva pe placul tau?

      Ștergere
    3. Nu ma pot decideee, zici ca am luat-o razna. Acum zic ca aleg ceva nude, sa il folosesc cat mai mult. Apoi revin, dar oare nu mai bine unul statement? Ce probleme avem noi :)))

      Ștergere
  8. Vai, cat e de frumos, sublim de-a dreptul. Eu am in oras un singur stand saracacios Seventeen, nu gasesc mare lucru. Oricum cea mai frumoasa experienta legata de acest brand, o am cu un ruj rezistent la transfer care cica nu s-ar mai fabrica, oricum culoarea era sublima, textura perfecta, pretul bune... Ojele mi s-au parut extrem de proaste si cam atat :P

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e intr-un mare fel. Sper sa nu traiesc si eu aceeasi experienta si sa caut bezmetica produsul asta, cand l-oi termina. Oje n-am incercat, nici nu ma tenteaza. Daca ai vreo preferinta in materie de produse Seventeen, poti sa imi spui si sa iti trimit, chiar n-ar fi nici un deranj.

      Ștergere
    2. Multumesc mult de tot, o sa tin minte, sa stii :P

      Puuup! :)

      Ștergere