expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 26 noiembrie 2012

Recomandare pentru par curat si cu volum

Hello again!

Astazi sunt pe repede inainte, cum cred ca sunteti si voi. As vrea sa va vorbesc putin despre un produs pe care l-am considerat mult timp doar o gaselnita de marketing. Este vorba de un sampon uscat. Ale mele prietene, fiind nefamiliarizate cu conceptul, m-au privit fara incredere cand le-am vorbit de el. Dar s-a dovedit a fi un produs chiar util, in zilele cand am sarit peste o spalare a parului sau cand imi doream mai mult volum.

Tadaa, minunea!

balea dry shampoo

Este vorba de samponul uscat de la Balea. Cuvantul de ordine: eficienta! The best part? Costa 9 lei. Eu il aplic la radacina parului, cat mai uniform si il las sa actioneze vreo 10-15 minute. Doar ca va recomand sa aveti grija cum directionati jetul de produs, pentru ca este destul de puternic. Grija la ochi!

Daca pieptanati cu grija, nu veti avea probleme cu reziduuri albe ramase la radacina. Eu sunt blonda, asa ca sigur nu am problema asta. La culori mai inchise de par, inspectati cu mai multa atentie inainte de a pleca din casa.

L-am folosit de vreo 5 ori pana acum si inca mai am produs in recipient, asa ca este destul de spornic. Pana la a-l incerca eram destul de curioasa de calitatile produselor Batiste (un alt producator de sampon uscat), dar cred ca pentru moment mi-am satisfacut curiozitatea. Oricum, nu este un produs pe care sa il folosesc zilnic, poate saptamanal. Dar toate cred ca am avut macar o data dilema aceea - 'eu cand ma spal pe cap, ca trebuia sa fiu acolo acum jumatate de ora?!'.

Il voi recumpara, cu siguranta. Samponul acesta si benzile pentru indepartarea punctelor negre sunt cele mai reusite produse de la Balea, in viziunea mea. Cand voi mai merge in DM, planuiesc sa imi cumpar si demachianul recomandat de Georgia, sper din tot sufletul sa mi se potriveasca.

Voi ce experiente aveti cu samponul uscat? Ce alte produse Balea v-au lasat o impresie pozitiva?

Sa aveti o zi usoara,

Alice

14 comentarii:

  1. Neata!
    Eu l-am incercat pe cel de la Sunsilk, big disappointment! de fapt il cautam pe cel de la Tresemme (care am inteles ca nu are acel "praf" alb), dar nu il aveau, asa ca m-am multumimt cu Sunsilk. Reziduurile albe nu dispar 100% oicat as pieptana si asta a fost un mare minus pt mine,eu fiind bruneta. Nu pot sa zic ca sunt multumita de el, recunosc ca am cam renuntat sa il mai folosesc.
    Multam pentru review! o sa il caut si eu cand ajung in Ro pe cel de la Balea.
    O saptamana buna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-auzi, bine ca ne-ai spus! Indeed, praful acela alb poate fi o problema pentru fetele cu parul inchis. Eu zic sa il incerci pe acesta, nu e nici o investitie foarte mare. Si cu placere, sper sa iti fie de folos!

      Ștergere
  2. Deci chiar am nevoie de un astfel de produs, mai ales la tipul meu de par. Cat despre produsele lor, lotiunea cu kiwi este suuuuuperba, dar la cererea autoritatilor urmeaza sa aterizeze in apartament la Aleda :D so wait for it :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A da? Mi-o cedezi pana la urma? :)) Daca ai veni in Buc, te-as duce in DM iar ;;)

      Ștergere
  3. the best :). ma simt mai fericita de cand l-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am avut si eu odata pe acesta, dar pentru ca nu am dm in oras a trebuit sa gasec alta solutie :) O s-o prezint pe blog. Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, ce fain suna, cred ca l-as incerca si eu. Cred ca m-ar ajuta macar ocazional, cand chiar n-am timp sa ma spal sau sunt prea obosita.
    Demachiantul Balea Med nu e singurul ok formulat, am mai zarit unul din gama noua Nature ceva... la 8 lei si parea foarte fain si el :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu uneori pic seara, asa ca il consider foarte util. Vreau sa schimb ceva in rutina mea, asa ca sunt curioasa la ce demachiant te referi.

      Te pup!

      Ștergere
  6. Il folosesc pe celalalt, tot balea, cu capacul albastru (ambalaj alb + albastru) cam de 2 ori pe saptamana acum pentru a prelungi durata dintre spalari. Sunt multumita de el desi trebuie sa insist cu intinderea lui pentru ca sunt bruneta. Cate-odata imi ia cam tot atata timp cat mi-ar lua si daca m-as fi spalat, dar mai bine o zi in plus la spalat decat spalat prea des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca exista variante si pentru brunete, chiar daca inseamna ceva mai mult efort.

      Ștergere