expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 4 noiembrie 2012

My fav things today

Buna!

Daca trebuia sa va mai spuna cineva cat de bune sunt aceste produse, v-o spun si eu. Le ador pe toate trei si cam asta am purtat pe fata, in afara de fond de ten.

Blush, pudra si mineral veil de la Physicians Formula
Din nou, multumiri Georgianei pentru recomandare. O dau si eu mai departe, sunt produse bune si foarte bune. Le am doar de vreo saptamana, asa ca parerea definitiva o veti afla dintr-un review complet. Dar le-am folosit zilnic de cand le-am primit, iar prima impresie este foarte favorabila.

Aici gasiti setul- Link.

Sa aveti o seara frumoasa, maine revin cu o recomandare... stralucitoare.

Kisses,

Alice

8 comentarii:

  1. Si mie imi place mult! De fapt, veil-ul nu l-am folosit... inca nu i-am gasit locul, dar pudra si blush-ul ma incanta zilnic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu fixez machiajul cu el uneori, mai ales zona de sub ochi. Iar daca am vreo imperfectiune a pielii, pun putin cu degetul si il tapotez incet pe zona respectiva. De fapt, am zile cand alternez pudra cu veil-ul.

      Ștergere
    2. O sa incerc si eu sa fac asta, ca e pacat de el sa ramana abandonat, macar sa vad ce poate!

      Ștergere
    3. E perfect pentru zona de sub ochi, eu imi urasc ridurile din zona aceea si cam orice produs se fixeaza in ele. Veil-ul ajuta mult in aceasta privinta.

      Ștergere
  2. Nici nu-ti imaginezi ce bucuroasa sunt ca le-ai incercat si iti plac asa mult :D Blush-ul ala e pe lista mea de dorinte acum, sper sa il am cat de curand. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, esti o draguta! Blush-ul este mat si da o caldura placuta fetei, cred ca imi voi mai cumpara blush-uri mate de la ei, ca ador textura.

      Ștergere