expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 21 noiembrie 2012

Indragostita fara speranta...

... de plicul acesta. Care este, surpriza surprizelor, out of stock!

Just my luck! Nu stiu voi, dar eu ma tot gandesc si ma razgandesc pana cumpar un produs, iar pe acesta nu l-am luat... nici nu imi mai amintesc de ce. Ca apoi sa il regasesc, cand deja nu mai era in stoc. Aproape am varsat o lacrima. No drama, doar ca mi-l doream foarte mult, le-am si scris celor de la Asos, cu rugamintea sa ma anunte daca mai gasesc vreunul ratacit pe la ei prin depozite.
See how pretty? Mi se pare o piesa foarte versatila si usor de asortat. Pacat ca am tot amanat cumpararea sa. Data viitoare nu mai fac asa :D!

Voi ce spuneti, m-am entuziasmat degeaba?

Kisses,

Alice

13 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti de acord cu mine, eu am facut o adevarata obsesie pentru el!

      Ștergere
  2. Daca iti trimit din greseala doua plicuri cand dai comanda, arunca unul peste granita :D
    E bestiaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllll

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde atata fericire, nu vezi ca e out of stock? It would have been a perfect fit :-<

      Ștergere
  3. Intr-adevar e reusit, dar sunt sigur ca-ti vei gasi altul si mai si...
    :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am pus prima data ochii pe el, mi s-a parut ca intruchipa echilibrul perfect intre calitate, materiale si pret. Oh well, vorba ta, gasesc eu altul!

      Ștergere
  4. Of la fel patesc si eu cu luarea unei decizii. Atata ma tot invart si sucesc si adesea raman cu buza umflata. Sper sa te loveasca o minune si sa pui mana pe el, cumva, candva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu facem bine, ca una este sa fii cumpatata si alta sa tot amani cumpararea unui lucru pe care chiar stii ca l-ai folosi si ti-ar face ziua mai buna. Dar nah, nu avem fonduri nelimitate. Sarumana, ce urare draguta, mi-as dori sa se implineasca!

      Ștergere
    2. Exact! La mine e tipica zodiei, desi nu pot spune ca ma incred prea tare in zodiac si criteriile specifice fiecarei zodii. Si totusi, peste tot vad "balanta-i indecisa" :)) Lasand asta la o parte, cred ca trebuie, cum ai spus si tu, sa actionam si pe baza impulsului. Caci nu totdeauna greseste.:D Pumnii stransi, trebuie sa se implineasca!

      Ștergere
    3. Hehe, sunt gemeni, zodie duala :)) Eu nu i-as zice impuls, ci instinct. Desi eu mereu calculez si recalculez. Sarumana, sa fie!

      Ștergere
  5. E cu adevarat frumos!!! Sper sa-l readuca pe stoc...aveai dreptate:P

    RăspundețiȘtergere