expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 12 octombrie 2012

OOTD: A couple shades of... green

Hello, ladies!

Sper sa va placa genul acesta de postari, ca mie a inceput sa imi placa sa le fac. De data asta, punctul central al tinutei mele este, ce surpriza, tot un colier. Daca nu e prima data cand treceti pe aici, probabil stiti ca sunt obsedata de accesorii, consider ca pot schimba la 180 de grade o tinuta banala, cu cateva piese cheie.

Am sa va explic scolareste de ce mi-a placut ideea acestui outfit. Pentru mine un colier geometric + alb + inspiratie army la jacheta + geanta statement = looooove. Si sper sa imi impartasiti parerea, desi sunt doar un invatacel in domeniul acesta, n-am vreo pretentie de fashion icon.


Unde e jacheta, Alice? ma veti intreba. Apare si ea acusi. Initial am pornit de la combinatia alb pe alb, ca sa evidentiez verdele acesta superb al colierului. Mi-am luat si plicul de la H&M, pantofii nude Lust of Creation si am iesit afara, curajoasa. Numai ca m-a pacalit (doar pe jumatate) soarele - vedeti cuta aia dintre sprancene? o urasc! - si am descoperit in parcare... ca mi-e frig. Aici intra in peisaj jacheta:


Military trend, ziceam? In poza asta zici ca stau drepti. La mana am ceasul de la Sekonda si bratara mea Pandora. Iar in urechi am niste cercei (invizibili in fotografie) mici si aurii, in forma de porumbel. They mean a lot to me, imi amintesc de cineva drag.

Sa va arat si portiunea inferioara a tinutei.


Plicul acesta e genul de piesa care iti place sau iti displace foarte mult, tine de preferinte. La cum a reactionat o colega cand l-a vazut intr-o zi la bine pe birou... zic ca-i de bine. Iar o prietena imi promite mereu ca mi-l fura (not gonna happen, muhaha!).

And another one:


Stiu ca ma incrunt in toaaate pozele, era lumina aceea de apus...

O alternativa la tocuri sunt balerinii, ai mei au tinte mici si aurii. Am optat pentru ei la un moment dat, mai ales ca ma asteptau cateva ore intense de shopping.


Am purtat:

Colier - Oasap (buy it here)
Tricou - can't remember
Camasa - Miniprix
Jacheta - Sprider Store
Boyfriend jeans - New Yorker
Nude pumps - Lust of Creation
Plic - H&M
Balerini - New Look
Ceas - Sekonda
Bratara - Pandora



What do you guys think? Kisses,

Alice

22 de comentarii:

  1. Superb colierul si tinuta! L-am observat imediat. m-am indragostit si eu de unul asemanator la Nicole Richie: http://www.google.ro/imgres?q=nicole+richie+necklace&um=1&hl=en&biw=1440&bih=775&tbm=isch&tbnid=o2_wQ7gO4loIeM:&imgrefurl=http://news.instyle.com/2012/04/16/house-of-harlow-nicole-richie-baby2baby/&docid=TTUGdZRjKwn1KM&imgurl=http://img2.timeinc.net/instyle/images/2012/WRN/041612-house-of-harlow-necklace-nicole-richie-340.jpg&w=340&h=450&ei=SrV3UJmFKfPO4QS9jYDwCA&zoom=1&iact=hc&vpx=174&vpy=406&dur=2215&hovh=258&hovw=195&tx=85&ty=157&sig=109595903218295293091&page=3&tbnh=142&tbnw=103&start=73&ndsp=44&ved=1t:429,r:53,s:20,i:285

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguuut outfitul darling, imi plac in special clutch-ul <3
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Bestial colierul, si cred ca ti-am mai zis asta, dar sunt foaaaaaaaaaaarte indragostita de plic. E superb. Si btw, imi place foarte mult cum iti sta cu the nude pumps, cred ca ceea ce nu ar trebui sa lipseasca la o femeie sunt o pereche de pantofi nude <3<3<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, thank you! Eu cred ca imi mai trebuie cateva perechi de pantofi nude, in toate tonurile posibile :D

      Ștergere
    2. Si cand ii gasesti, mai ales la reducere, let me know, 'cause i am going to sin :D

      Ștergere
  4. Imi place mult colierul . Esti foarte frumusica :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank youuuuu! Oi fi si frumusica, da' incruntata eram sigur :)) :*

      Ștergere
  5. Esti tare tare frumusica. Si plicul imi place si colierul imi place. :). Sa incerci sa iti mai faci buzele cu un rosu mai aprins, cred ca ti-ar sta tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarumana, esti o draguta! Sa stii ca am sa mai experimentez putin cu rosu, voi face o postare in curand :)

    RăspundețiȘtergere
  7. colierul e superb..ma atrag mult insa nu ma prind de cele mai multe ori, sunt genul care se axeaza pe cercei bratari sau inele:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa eram si eu intr-o vreme, dar m-au convins combinatiile dintre o bluza banala si un colier de acest fel. Nu ca n-as iubi si bratarile, cerceii la fel :D

      Ștergere
  8. plicul imi place si mie la nebunie, e usor de asortat si te poate scoate de multe ori din incurcaura cand ai nevoie de o posta plic. Imi place

    RăspundețiȘtergere
  9. Plicul acela este extraordinar de minunat,faci o tinuta doar cu el.Am si eu unul tot snake print ,tot din H&M doar ca mai colorat,dar tot al tau ramane cel mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum vad comentariul tau, iti multumesc! Sunt sigura ca si al tau e foarte frumos!

      Ștergere