expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 26 septembrie 2012

Ultimele cumparaturi: de la Cosmetics Beauty Hair si de aiurea

Hello,

Si uite ca a trecut o vreme in care m-am simtit mereu puuutin vinovata, cand imi aminteam pe blog. Dar saptamana ce a trecut a coincis cu inceperea unui noi job pentru mine, asa ca sper sa ma intelegeti. Si cum n-as vrea sa va scriu despre Cosmetics sambata viitoare, cand deja am uitat mai tot... here I am!

La Cosmetics am ajuns abia duminica, week end-ul acesta e fost unul destul de nebun, in care a trebuit sa ingramadesc multe activitati. La cum se preconizau lucrurile duminica dimineata, ma gandeam deja ca voi ramane doar cu fantezia de a ma plimba printre rafturile pline ochi de bunatati si ca ma voi razbuna cu vreo comanda online. But with a little help from someone special, iata-ma mandra toata, pe la ora 2, schiopatand spre intrarea in pavilionul 1. Un balerin nenorocit s-a gandit sa imi faca viata grea si se certa de zor cu al meu calcai. Oh well, ce nu fac eu pentru frumusete!

Datorita postarilor fetelor din blogosfera, anul acesta am mers destul de pregatita, stiam ce standuri ma intereseaza si deja impartisem mental bugetul meu minuscul. Si surpriza, chiar m-am tinut de plan! Primul lucru cumparat? O oja Essie! Nici nu stiti ce satisfactie am avut, zici ca sticluta aceea mica, plina cu lichid corai, avea proprietati magice. Mi-a placut de tipa de la stand, nu mi-a placut ca nuanta 'A crewed interest' avea cu totul alta bulina pe fund (ceva cu blueberry). Ce trebuia sa cumpar? Nuanta pomenita mai sus. Ce am cumparat? Essie 'Boat house'. Femeile...

Urmatoarea oprire? Standul Beauty One. Pentru achizitia asta o 'invinuiesc' pe Ioana. Behold, Chi Silk Infusion. Este cantitatea cea mai mica, dar la cat de putin trebuie folosit... imi ajunge pan' la anul. Am citit ceva review-uri sambata seara si cateva persoane se plangeau de miros. Mie chiar imi place, miroase ca si samponul Infra, pe care l-am adorat.


M-am mai oprit la standul Orly de unde mi-am luat un lac rosu, cu particule de sclipici. M-a atras din prima, abia astept sa il folosesc. Tot de la Orly v-am luat si voua o mica atentie, stati cu ochii pe blog ca va pregatesc ceva. Am mai primit cateva mostre de Moroccanoil si apoi am facut putin slalom printre oameni, ca eram on the clock.

Nu am stat mult, anul acesta n-am apucat sa fac fotografii si nu am avut timp sa imi formulez o opinie de ansamblu. Ce as fi vrut sa imi mai iau? Un corector de la Janssen, dar era nebunie la stand si n-am avut timp sa astept. Un set de sampon si balsam de la Tigi, dar cred ca gasesc si alternative mai ok ca pret. In plus, am destule tratamente de par pentru o vreme. Nu am ajuns la standul Milani, de fapt nici nu l-am reperat, dar pe ei ii mai gasesc sigur si la alte targuri (au mai fost la cel de la Sala Palatului, spre exemplu).

Mi-as fi dorit sa fiu acolo, pe baricade, din prima zi si sa va 'raportez' de la fata locului. De aceasta data nu am apucat, dar sunt fete care au scris mai multe, chiar din prima zi de targ. Si au facut o treaba tare buna.

Next, doua oje Essence luate la reducere (am luat-o razna cu ojele lately!), un gloss tot de la ei - care nu imi place - siiii minunea de creion Supershock de la Avon. Doamne, am trait sub o piatra, tot vedeam creionul acesta prin clipuri pe Youtube si recomandat de fetele de la noi, dar eram putin sceptica. Acum mi-am propus sa imi mai iau vreo doua, ca sunt geniale. Am nuanta Blackberry.


Ah si o oja Golden Rose, pe care am luat-o instinctiv de pe un raft cu produse de acest fel, nu stiam de ce imi aminteste culoarea. Principala mea teama era sa nu mai am acasa o oja la fel. Turns out, seamana perfect cu un fard de la Artdeco, o nuanta de gri-taupe cu sclipici fin. Sa imi iertati pozele de astazi, le-am pus mai mult ca sa nu-mi cititi povestile fara parte vizuala. Cand prind lumina buna, imi fac provizii de fotografii bune pentru voi.

Ca tot vorbeam mai sus de tratamente pentru par, mi-am luat L'Oreal Elseve Color-vive, pentru par vopsit. L-am vazut la Mona si eram curioasa daca si pe parul meu blond se vede o stralucire atat de intensa.


L-am testat deja si pot sa spun ca prima impresie e foarte ok, par descurcat usor, cu luciu, mi-a potolit onduleurile (daca folosesc masca de la Wella dupa samponat, ma trezesc cu parul cret si nebun, in a good way). Acesta da un aspect mai sleek si miroase bine. Daca sunteti curioase, va spun mai multe intr-un articol separat.

Cam asta e tot. Sa va pun si un teaser cu ce va pregatesc? Here it is, o parte din tot.


Se cunoaste ca mi-era dor sa scriu? E forma mea de terapie, sper doar sa va placa si voua.

Sa aveti o zi usoara!

Alice

24 de comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere si astept cu mare curiozitate impresii! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, pot raporta ca oja Essie este la a doua zi de purtare si arata impecabil. Sa vedem ce mai testez in curand :D

      Ștergere
  2. Hei, felicitari pentru job!!!
    Eu te invidiez pentru cumparaturile Essence, din pacate in Timisoara nu avem niciun stand, mi-ar placea si mie mai multe oje, deocamdata am doar doua.

    Creionul minune il am si eu, insa eu sunt dezamagita ca e asa de moale mina ca nu il mai pot ascuti, am tot zis ca o sa bag o noapte la congelator si sa incerc mai apoi, insa nu am mai reusit asa ca il tin degeba deocamdata.

    Sa le folosesti cu placere, pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, I love it! Sa stii ca poti apela oricand la mine pentru produse Essence, am un stand destul de aproape de casa. Cred ca voi avea si eu aceeasi problema cu creionul, dar eu aplic o linie cat mai fina, apoi intind produsul cu pensula unghiulara.

      Te pup!

      Ștergere
  3. Ce de bunatati, sa le folosesti cu placere!
    Oja Essie este absolut superba!
    Sampoanele si mastile L'Oreal Elseve le folosesc de ani de zile si sunt foarte multumita de ele. Spun la plural pt. ca am folosit doar L'Oreal Elseve Lis Intense, dar nu se mai fabrica si din aceasta cauza am incercat si restul gamei. Sunt curioasa si de parearea ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si multumesc! Eu n-am mai incercat vreun tratament de la ei, doar pe la un salon mi-au fost aplicate ceva produse L'Oreal in par, insa nu mai stiu care. Voi face un review complet, dar vreau sa il mai folosesc putin.

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere, sunt foarte faine toate achizitiile. E o nebunie cu CHI, cred ca toata lumea si-a luat :).
    @Simona (daca mai intra pe aici) - eu ascut supershock-ul cu o ascutitoare pt. creioane cosmetice, am una de la nyx, si nu am deloc probleme cu mina, se ascute f. bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you, clar am luat-o razna si eu cu CHI, am mai avut si samponul de la ei si stiu ca este bun.
      Si eu tot o ascutitoare ingusta folosesc pentru Supershock.

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere :) Sunt curioasa cum e tratamentul de la CHI . Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atatea lucruri bestialeeeee :D sa le folosesti cu placere!!!!
    Da mai ai bani de paine? :)))) Glumesc.
    Abia astept sa vad ce ai pregatit acolo, presupun ca e vreo oja ceva, iar daca nu, oricum imi place culoarea! Si ma tenteaza ideea cu creionul de la Avon, chiar nu stiam ca e atat de bun.
    P.S. waiting for your new posts :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Nu am voie sa mananc paine, asa ca presupun ca nu-i o paguba prea mare :))

      Este... si o oja acolo. Iar creionul este numai bun pentru vremea ce urmeaza, ca e rezistent la apa.

      Sa curga cu postari noi, atunci :D

      Ștergere
  7. Si eu am luat CHI, dar la butelca mare, ca parul meu pare tare insetat!
    Astept sa-mi ajunga comanda de la Avon, ca sa pun si eu mana pe Supershock Blackberyy.
    Sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc! Eu mai am vreo doua uleiuri pe acasa, de asta am luat cantitatea mica. Sa pui mana pe Supershock, ca e genial. Dar te avertizez, se duce f greu de la ochi.

      Ștergere
    2. Ah, ma inarmez cu bifazic si rabdare!

      Ștergere
    3. Eu cu ulei de masline, nu ma inteleg cu nici un bifazic.

      Ștergere
    4. N-am incercat decat Farmec si Balea, il prefer pe primul.
      Ma demachiam si eu inainte de Farmec cu ulei de ricin, imi stimula si sprancenele sa creasca viguroase - ale mele sunt oricum dese, dar eu sunt intr-o continua schimbare a formei si unde voiam eu, nu cresteau. :D

      Ștergere
    5. Eu am avut o reactie asa urata la Balea, ca mi-a fost frica sa mai cumpar altceva. Ulei de ricin cred ca imi voi cumpara si eu din nou, ca parca mi s-au rarit genele :(

      Ștergere
    6. I love Blackberry! L-am folosit o saptamana incheiata dupa ce l-am primit!:)
      Ah, am si eu masca Elseve, dar pe cea roz, Total Repair, si chiar imi place!

      Ștergere
    7. Haha, same here! Masca Elseve e nelipsita la fiecare dus, iar daca si tu esti multumita de cea roz, inseamna ca e o gama buna.

      Ștergere
    8. Da, ma gandesc sa o incerc si pe cea rosie cand o termin pe aceasta.

      Ștergere
  8. I feel you...tot aud de supershock si inca nu mi-am luat:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat 11 lei pe el, deci go for it. Eu si azi sunt data cu el :D

      Ștergere