expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 16 august 2012

Notd: Flormar Pretty P15

Buna,


Sunt putin pe fuga astazi, asa ca va voi spune doar ca oja asta mica si draguta are una dintre cele mai bune texturi pe care le-am experimentat vreodata. Este fluida, dar acopera perfect din doua straturi. Nu a facut bule, nu necesita topcoat si chiar este... pretty. Din gama aceasta noua de la Flormar este prima pe care o incerc si chiar m-a facut curioasa. Costa 6 lei o sticla de 6 ml.


Urasc senzatia de oja groasa pe unghie si de asta m-am bucurat cand am incercat-o, imi simteam unghiile usoare, iar culoarea era uniforma.


Rezista cam 4-5 zile, cu uzura minora la varfuri. Uneori sare putin mai repede, dar eu am unghiile extrem de exfoliate. Astept sugestii de tratament, girls, ca nu le mai suport.

 I'm gonna go now, kisses!

Alice

12 comentarii:

  1. Si eu am oja asta. Imi place mult nuanta, se aplica bine, ca aproape toate ojele Flormar pe care le am. Sunt mare fana Flormar, am vreo 15 oje de la ei. There, I said it! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe aceasta sigur o sa o cumpar si eu, are exact culoarea care imi place mie sa o port cel mai des...foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, eu am mai vazut la stand una puuuutin mai aprinsa ca nuanta si cred ca o voi lua acasa.

      Ștergere
  3. Seamana putin cu perfectly flesh de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-auzi, e bine de stiut pentru cine nu are acces la Flormar. Si cu una de la OPI seamana putin, poate voi face o comparatie.

      Ștergere
  4. Flesh cred că e o idee mai cenușie, o am eu și-mi place mai mult asta, e mai...veselă :) Faină nuanța, eu numai cu culori turbate plec de la standurile Flormar, mereu :)) Am și eu o colecție de vreo 12-13 oje de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia uite, multumim de ajutor, Jules! Si mie mi se lipesc de mana tot nuante din alea electro, dar am a soft spot si pentru culorile astea blande, feminine.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa si finuta este aceasta oja, imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu o culoare de la ei asemanatoare...i love it

    RăspundețiȘtergere