expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

vineri, 17 august 2012

Friday facts - rambling si noutati

Hello,

Postarea de astazi este despre cateva oferte pe care m-am gandit sa vi le arat, poate coincid cu planurile voastre de cumparare a anumitor produse. Am inclus si o noutate din peisajul de beauty international, precum si cateva elemente de wishlist.

Daca nu ati apucat sa cititi deja la fetele din blogroll, Yves Rocher a cumparat 51% din capitalul Flormar. Sunt foarte curioasa cum se va reflecta aceasta tranzactie in strategia de promovare a brandului Flormar, precum si in calitatea si pretul produselor. Sa speram ca posibilele cresteri de pret vor fi insotite de noutati interesante pentru noi, cumparatoare impatimite.

Din catalogul Sensiblu primit pe mail am selectat doua oferte care suna bine, zic eu.


Spre rusinea mea, nu am nici un produs No7, asa ca astept sugestii de la voi, poate ati folosit ceva care v-a lasat o impresie buna.




In schimb, produse La Roche Posay am tot folosit si gama Effaclar mi-a lasat o impresie foarte buna. Acum avem prilejul sa ne imbogatim proviziile de sunscreen. Vara se termina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de protectia solara - aceasta trebuie aplicata mereu, inclusiv in zilele de iarna. Catalogul complet, aici.

 Pana pe 22 august Strawberry desfasoara o promotie. La 3 produse cumparate primiti cadou o pudra, un fond de ten sau un bronzer, la alegere. Am dat printscreen in formularul de comanda, dupa cum vedeti puteti alege nuanta dorita (din imagine lipsesc bronzerele, n-au mai incaput in crop).

Detalii, aici.
Au aparut fotografiile infatisand-o pe Lana del Rey ca imagine a colectiei de toamna-iarna H&M. Eu am pus ochii pe acest pulover, abia astept sa apara in magazine. Si nu imi vine sa cred ca spun asta, chiar nu imi place toamna. Sau poate faptul ca apoi urmeaza iarna ma deranjeaza cu adevarat. Oh well.


M-am indragostit de board-ul acesta de pe Pinterest si visez cu ochii deschisi la o casa pe care s-o decorez dupa pofta inimii.

How cute is this?


Si daca tot vorbim de wishlist, iata ce as purta eu toamna aceasta la tinute casual chic.

Jeffrey Campbell Venice Platform Sneaker
This, too.

De aici.
And this.

Here
Si pentru ca sunt obsedata de genti...

Here

Va pup, sper ca scapati repede de la work si ca aveti o zi usoara de vineri. Asa-i ca v-am agasat cu fotografii astazi?

Xo,

Alice

4 comentarii:

  1. iti multumesc mult,puisor! sa stii ca am fost acum prin magazine,am vazut la new look asa bej si negre,destul de frumoase.as vrea ceva mai interesant,poate in doua culori .dak mai vezi ceva,sa mi spui.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un blog tare dragut, te invit si pe al meu
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/
    PS: Te urmaresc prin GFC

    RăspundețiȘtergere