expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 22 mai 2012

Ultimele cumparaturi- Sleek, Wet'n Wild, Yves Rocher

Hello, girls!

Va arat astazi ce am mai cumparat in ultimele saptamani. Sa incepem cu comanda de la Makeup Shop. Imi propusesem sa cumpar paleta Comfort Zone de prima data cand a aparut in stoc, dar am ratat-o. Am rezervat-o, iar cand stocul a fost refacut am primit un mail. A doua zi deja pleca spre mine, impreuna cu iluminatorul Peach Shimmer de la Sleek. Daca despre produsele Wet'n Wild stiam de pe Youtube si din postarile bloggeritelor de afara, pentru cumpararea iluminatorului o 'invinuiesc' exclusiv pe Ami. Si ma bucur tare mult ca am urmat recomandarea ei, mi-a adus multe complimente acest produs versatil. Despre cum il folosesc eu, intr-o postare viitoare.




Am primit in posta un pliant din partea celor de la Yves Rocher, care ma invitau intr-unul din magazinele lor, pentru a primi un cadou (luna aceasta este ziua mea). Aveam si o reducere de 30% la un produs, asa ca m-am gandit ca nu strica sa arunc o privire.

Cadoul s-a dovedit a fi o bratara, iar de reducerea de 30% nu am mai beneficiat, pentru ca tot ce alegeam eu de prin magazin avea o 'bulina verde', care le retragea din promotie. Oh well, am ales o apa micelara intr-un final - era la un pret promotional de 20 lei la prezentarea cardului si un gel de dus cu cafea, pe care il iubesc. Nu vreau sa comentez prea mult despre sistemul lor de reduceri, produsele sunt chiar bune, tot ce pot spune este ca tanjesc dupa magazine ca Boots sau Walgreens despre care vorbesc fetele pe Youtube. 

Scuzati, va rog, labuta obraznica din coltul dreapta sus


Ce mai vedeti in imagine sunt produsele cumparate la Cosmobeauty: oja holografica de la Milani prezentata aici, un ruj de la Jordana pentru care pregatesc un review si un sampon fortifiant (de la standul celor de la Cosmetica verde). In fotografie nu apare pila de sticla, cumparata tot atunci - foarte buna, de altfel.

Voi ce ati mai cumparat in ultima vreme? Va intereseaza review la unul din produsele de mai sus?

Xo,

Alice

4 comentarii:

  1. Super cumparaturile tale, apa micelara este si pe lista mea, in curand o sa o incerc si eu, de vreun an ma tot roade curiozitatea :P
    Iluminatorul acela si eu il vreau si tot din cauza lui Ami... :P

    Te pup, sa le folosesti cu placere!
    P.S Imi place labuta... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca e buna apa micelara, o recomand. Iluminatorul e my go to product acum, mi-e tare drag.

      Posesoarea labutei spune 'meow, multumesc!'. Te pup!

      Ștergere
  2. Imi plac la nebunie culorile fardurilor!!! as vrea si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca iti plac, este o paleta convenabila ca pret (30 lei) si din care folosesc absolut toate culorile. Mai rar, asa ceva.

    RăspundețiȘtergere