expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 16 mai 2012

Notd again - Flormar 429

Hello, lovely girls!

Va prezint astazi oja nr. 429 de la Flormar, care mi se pare o optiune foarte buna pentru summer nails. Stiu ca vremea de afara nu prea seamana a vara acum, aproape ca nu seamana nici a primavara, dar o culoare ca aceasta va poate insenina si cea mai ploioasa zi. 

 



Este opaca din 2 straturi, se usuca in timp rezonabil si a rezistat destul de bine pe unghiile mele foarte exfoliate, vreo 4 zile. Pe inelar am aplicat un strat de Golden Rose Care and Strong 169, mi s-a parut ca se potriveste. 


Acum caut o oja de un galben solar, astept sugestii. 

caaam asa
That's it for tonight.

Xo,

Alice

6 comentarii:

  1. Salut. Sunt un nou membru al blogului tau, te-am gasit prin coincidenta cautand date despre lacul Flormar 429. Forma unghiilor tale seamana foarte mult cu ale mele si daca iti sta asa de bine aceasta nuanta, mai mult ca sigur ca o sa-mi placa si mie :) Daca doresti poti sa te uiti pe blogul meu, sunt o pasionata inraita a nail artului.
    Un lucru pot sa iti spun, sa nu cumperi galbenul de la Golden Rose pentru ca este foarte slaba, trebuie sa aplici vreao 4 starturi ca sa ajungi la o nuanta cat decat intensa. Daca ai posibilitatea cauta culorile de la Essie, sunt perfecte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, iti multumesc pentru vizita, aprecieri si sugestii. Te-am trecut in blogroll :)

      Ștergere
  2. Ce frumoasa e! Ma faci sa-mi doresc o alta oja si doar ce mi-am cumparat trei de la Flormar, din cele micute. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, asa patesc si eu cand citesc postari interesante, imi fac un wishlist imens :))

      Ștergere
  3. Buna! Ai un blog foarte dragut (te-am adaugat in blogroll). Imi place foarte mult nuanta ojei 429, o am chiar acum pe unghii :-). Este intr-adevar greu sa gasesti oje galbene bune. Mie imi place oja Flormar Supershine Nr. 41. In doua straturi iti iese iese o manichiura frumoasa. Am folosit aceasta oja intr-o manichiura postatat pe blog, aici: http://lililalanailblog.blogspot.ro/2012/05/yellow-flormar-feat-polka.html

    RăspundețiȘtergere