expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 13 mai 2012

Milani holo goodness

Hello, lovely girls!

Ultima mea descoperire in materie de oje este Milani 3D Holographic, nuanta 'HD'. Doamne, o adoooor! In cadrul ultimului targ de beauty de la Sala Palatului am descoperit ca cei de la Cosmetica Verde aveau, pe langa produsele lor regular, un stand cu produse Milani si unul cu Jordana. Am avut asa un soc ca nici nu ma puteam concentra sa aleg ceva :)). Am verificat si site-ul lor, din cate observ au adugat pana in prezent doar produse Jordana - aici.

Am testat cateva din blush-urile celor de la Milani, arata foarte bine si ma tentau, dar chiar am destule farduri de obraz acum. Daca as fi ales ceva, probabil as fi optat pentru 'Luminoso', pentru tenul meu deschis parea numai bun. O nuanta de piersica cu un glow auriu, superb. Daca imi amintesc bine, pretul era in jur de 38-40 de lei, sper sa nu ma insel. Gasiti aici un review.

Revenind la minunea din sticluta de oja. Ochisem nuanta aceasta de ceva vreme pe beautyjoint si chiar planuiam o comanda, dar cand am pus mana pe ea nu am mai putut-o lasa inapoi pe raft. A costat 20 de lei si mi-a adus o groaza de complimente. Plus ca ma tine ocupata, ma uit minute in sir la unghii dupa ce o aplic. Lasand gluma la o parte, rezistenta ojei este foarte buna, mai ales pentru una holografica, doar ca trebuie sa va inarmati cu rabdare - are nevoie de 3 sau 4 straturi sa arate impecabil. S-a uscat rezonabil de repede, nu am aplicat topcoat sau produs de uscare rapida.

milani 509 HD

Here it is, in toata gloria sa... atat cat am putut sa o surprind in fotografii. In realitate este mult mai 'vie'.


 Pe fundal, miss naughty kitten, care mi-a si furat sticla de oja la un moment dat.



Iata mica hotomana:


Sper ca v-a placut, voi ce mai purtati pe unghii zilele astea?


Kisses,

Alice

2 comentarii: