expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

luni, 21 mai 2012

Chi Infra Shampoo review

Hello, again!

Ingrijirea parului mi se pare un aspect foarte important pentru o femeie, iar eu sunt mai mereu in cautarea produselor de ingrijire ideale pentru nevoile parului meu. Astazi va voi vorbi despre Infra Shampoo de la CHI (Cationic Hydration Interlink). Este menit sa ofere hidratare si sa ajute la repararea conditiei parului, recomandat de producator pentru toate tipurile de par.



Este un sampon bun, fara indoiala. Este hidratant, da volum parului, nu imi micsoreaza perioada dintre spalari si se impaca de minune cu masca mea de la Oyster. L-am folosit timp de mai bine de 3 luni, iar la o cantitate de 350 ml mi se pare foarte bine. Parul meu este lung, blond aramiu, destul de uscat si cu tentinte de ondulare.



 Are o consistenta destul de densa, lucru pe care il apreciez. In fapt, cred ca aceasta e marea diferenta intre produsele profesionale pentru par si cele gasite in supermarket - cat de concentrat este produsul, ce extracte active contine si cat de eficient si de economic va fi datorita densitatatii sale. Face spuma destul de multa si trebuie clatit bine, nu mi-a aparut matreata, nu mi-a uscat varfurile.

 Singurul lucru pe care nu il apreciez foarte mult este mirosul sau, mi se pare cam masculin. Dar asta nu influenteaza cu nimic efectele sale.

Am incercat sa surprind ingredientele, dar sticla este rotunda si mi-a ingreunat aceasta sarcina

Acum este pe terminate si , facand un mic research pe net, am realizat ca l-am cumparat la un pret foarte bun de pe Strawberry (aprox. 45 lei). Il puteti cumpara de aici, la pretul de 71 lei, sau de pe Strawberry, intr-o cantitate mult mai generoasa (950 ml), la 121 lei.

L-as recumpara? Probabil. Dar acum planuiesc sa recumpar Joico Kpak, my all time fav.

Sper sa va fie de folos review-ul meu, tineti minte ca parerea mea este subiectiva si produsul prezentat vi se poate potrivi sau nu.

Voi ce sampon folositi, care sunt recomandarile voastre?

Xo,

Alice

4 comentarii: