expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 24 aprilie 2012

Small, useful haul si oferte DM

Hello,

Fac un update rapid, cu lucrusoarele cumparate astazi. Este vorba de mascara Max Factor 2000 calorie care este acum 17,99 lei la DM si Effaclar K de la La Roche-Posay, pe care l-am cumparat din farmacia Belladona cu 52 de lei (este cel mai bun pret gasit, in Sensiblu e 66 lei daca nu detii card).

phone photo, scuze :d


Tot la DM Shine Sensational Pop Sticks de la Maybelline sunt la oferta - 17,99 lei (arata asa - link!) si mai sunt produse Manhatan cu reduceri de 50% sau 70%.

Mascara am cumparat-o pentru ca am avut versiunea cu peria curbata si am fost foarte incantata de ea. O voi testa ceva vreme si apoi voi pregati si un review pentru voi. La Effaclar m-am 'intors' deoarece tenul meu este cam rebel in ultima vreme si am avut experiente bune cu aceasta crema. Sa vedem cum se comporta si de data asta.

Iar fundalul fotografiei este un tricou de la Camaieu cumparat tot astazi, este un verde mai viu decat apare in imagine si imi place mult, am o relatie speciala cu verdele.

Sper sa va fie de folos mica mea relatare de pe'teren'. Have a lovely evening!

Alice

6 comentarii:

  1. Mascara asta e preferata prietenei mele cele mai bune. Are genele foarte lungi si mereu se manjeste pe partea superioara a ochiului. Asta e singurul cu care nu pateste asta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In liceu, in vremurile bune, avea Avon un rimel care facea asta pentru mine. Intre timp... cred ca mi s-au mai scurtat genele :d Dar tot ador mascara asta!

      Ștergere
  2. Si pe mine ma cam bate gandul de un rimel, sa vedem daca-mi iese vreun DM in cale :D Si sa stii ca-mi place tricoul, are o culoare superba! Sa le folosesti sanatoasa, cu drag si cu placere! Zi de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glad i could help, am auzit de multe ori de deal-uri bune de la fetele din blogosfera si e randul meu sa dau mai departe. Thank you for your kind words!

      Ștergere