expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 18 aprilie 2012

Blush review - Mac mineralize blush in Dainty

Hello, girls!

I am a blush lover, daca as avea fonduri nelimitate, probabil as avea un dulapior special pentru colectia mea de farduri de obraz. Din fericire pentru bugetul meu real, cele pe care le detin incap intr-un sertat (oh, joy!).

Va vorbesc astazi despre un blush mineralizat de la Mac, luat de pe Strawberry acum ceva vreme. Este un mix de roz si piersica, in functie de lumina isi schimba tonalitatea. Arata mai roz in ambalajul sau, odata aplicat isi scoate la iveala tenta peachy. Are un sidef auriu foooarte fin prin el, care se estompeaza putin la blending.

Este un fard de obraz discret, macinat fin. In plus, este spornic. Il am aproape de un an de zile, a fost in rotatie impreuna cu celelalte favorite ale mele si puteti observa in fotografii cam cat am consumat. Are 3,5 grame. Imi place ambalajul clasic al produselor Mac si faptul ca a rezistat cand l-am scapat pe jos. L-am purtat atat la birou, cat si out, in oras.

In ceea ce priveste sideful, nu este deranjant, nu migreaza pe fata si nu cred ca stralucesc excesiv. Totusi, seara cred ca voi prefera un blush cu o irizatie mai evidenta, care atrage lumina si evidentiaza zona. Va voi arata intr-o postare viitoare unul din aceasta categorie.

Pictures, next:




Saptamana asta nu am prea avut noroc cu lumina, a fost mai mult innorat. Culoarea este putin mai vibranta in realitate, cateva swatch-uri mai jos.

un strat

doua straturi, for the sake of the picture



detaliu - se observa sideful

 That's about it, va astept cu intrebari daca am omis ceva. Care este blush-ul vostru preferat? Dar produsul Mac favorit?

Xo,

Alice

5 comentarii: