expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

marți, 6 august 2013

Update comanda Fragrance Direct

Buna dimineata,


Intrucat vad destul de multe cautari in admin de forma 'comanda Fragrancedirect', 'in cat timp ajunge comanda Fragrancedirect' si tot asa, m-am gandit sa va impartasesc experienta mea cu acest site.

In prima faza, la recomandarea prietenei mele Andreea si manata de ofertele foarte bune de pe site, am plasat aceasta comanda. Totul a decurs ok, a ajuns la mine intr-un timp destul de scurt, la posta normala.
Parfum si roll-on Paris Hilton, pretty good stuff!
Dupa ceva vreme am ales sa mai comand un parfum, de data aceasta un produs mai scump. Conditiile de expediere se schimbasera intre timp - pentru pachetele expediate in afara Uk nu se mai poate folosi transportul aerian, ci doar cel terestru. De aici au inceput problemele. Nu stiu care sunt experientele voastre, dar acest colet nu a ajuns la mine. A trebuit sa astept 30 de zile lucratoare pentru a putea primi banii inapoi. Tineti cont, va rog, ca am facut plata prin Paypal (un instrument de plata foarte util si foarte sigur, pe care vi-l recomand).


Acum doua-trei luni am intrat in febra autobronzantelor si am facut o comanda comuna, impreuna cu alte cateva colege de blogosfera. Nici aceasta nu a ajuns, iar scenariul s-a repetat. Era o valoare destul de mare de plata, pe care mi-au returnat-o integral.

Scriu aceste lucruri pentru ca voi, doamnelor, sa aveti o imagine de ansamblu asupra acestui site. Nu spun ca veti pati acelasi lucru, spun ca ar trebui sa fiti precaute. In caz ca va doriti produsele pentru un cadou, comandati din timp. Daca sunt pentru voi, asumati-va riscul ca banii va vor fi blocati pentru 30 de zile lucratoare. Bineinteles ca nici pentru ei nu e o situatie placuta, fiind nevoiti sa returneze bani si sa piarda colete cu produse valoroase.

Sunt sigura ca nu pot formula o generalizare dupa 3 comenzi, dar mi se pare cinstit sa aflati si voi. Mai ales ca ajung zeci de persoane zilnic pe blog in cautare de informatii privind acest site. Mai multe detalii privind serviciul de livrare colete Fragrancedirect gasiti aici.

Aceasta nu este o postare scrisa la nervi sau menita sa denigreze FD. Va povestesc, asa cum le-am spus si prietenelor, despre experienta mea. Astept cu drag comentarii cu povesti mai cu happy end decat a mea, pentru a putea trage o concluzie in privinta acestui site. Ce spuneti, voi ati mai comandat de la ei pana acum?

Astept cu interes si sugestii de alte site-uri cu goodies la preturi mici. Who doesn't love a bargain?


Zi senina sa aveti,

Alice

43 de comentarii:

  1. Eu am o singura comanda pana acum la ei, aceeasi situatie - n-a ajuns, am numarat zilele lucratoare pana s-au facut 30, mi-au returnat banii imediat dupa acest termen. Au fost politicosi si prompti, mi-au raspuns la fiecare mail, nimic de reprosat. Insa zau ca n-as mai comanda la ei curand, mai ales daca vreau un produs mult si sa-l am repede...

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ca nu m-a tenteaza acest site. zic sa alegem doar situri ok, fara probleme.puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca am facut eu experimente, ca sa am ce va povesti :D Pup

      Ștergere
  3. Credeam ca acum transportul (prin curier) e mai sigur.

    Si eu am avut o experienta neplacuta cu fragrancedirect (la a doua comanda facuta pe acest site). Suma pierduta a fost mica – aproximativ 50 de lei – si a provenit din diferenta de curs valutar, ei returnandu-mi suma platita dupa aproximativ doua luni de la plasarea comenzii. Asta s-a intamplat in urma cu vreo trei ani.

    Am ales la momentul respectiv varianta de transport mai scumpa, care ar fi trebuit sa fie, conform denumirii sale, o trimitere inregistrata. In aceste conditii, dupa aproximativ doua saptamani de la expedierea coletului le-am cerut tracking number si mi-au spus ca nu au. Am insistat, politicos, ca ar trebui sa aiba fiindca am platit pentru asta, dar raspunsul, probabil automat, a fost acelasi. Asta mi-a dat de gandit asupra seriozitatii lor si n-am mai comandat de pe site-ul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, initial asa am crezut si eu. Ce imi povestesti tu e destul de grav, uite ca eu am avut un ton mai ferm in mail si nu am avut problema asta. Mi se pare o ineptie sa platesti pentru o expediere mai sigura si sa nu ai tracking number. Acum au alta politica de shipping, dar vad ca nici asta nu da rezultate.

      Sunt curioasa daca voi primi si feed back pozitiv despre ei.

      Ștergere
  4. Eu am comandat o singura data un parfum, coletul a ajuns destul de greu (cam 3 sapt din cate imi aduc aminte), ce-i drept alesesem cel mai ieftin transport. Preturile lor sunt convenabile, insa faptul ca costul transportului creste cu fiecare produs cumparat ma face sa nu mai comand a doua oara. E absurd sa cumpar un produs de 1 lira si sa platesc doar pt el 2-3 lire transportul..de acum inainte prefer strawberrynet (oferte care se schimba in permanenta, 0 transport, ajunge coletul in 4-5 zile).

    Te pup !!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca a ajuns macar! Acum nu mai au sistemul acela, pretul de livrare e fix. Am pus un link in postare cu mai multe detalii.

      De pe Strawberry mi-am comandat ieri un parfum, nu pot sa iti explic ce nerabdatoare sunt! Am vreo 7 comenzi date la ei, sper sa fie totul ok si de data asta.

      Ștergere
  5. Ioana, cum iti ajunge tie coletul de pe strawberry in 4-5 zile? Eu sunt la a 17-a comanda, si de fiecare data coletul mi-a ajuns dupa 10 zile. E vreo smecherie,ceva? Stiu ca e mai ok sa comanzi un parfum+1prod.make-up/ingrijire/par, ca sa-ti ajunga mai repede coletul (adica cele 10 zile), dar daca mai e vreo chichita de care nu stiu, zi-mi-o si mie,te rog!
    Mc

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,

    Eu am dat multe comenzi la ei..si de fiecare data a ajuns comanda in maxim o saptamana (cam 4-5 zile lucratoare), uneori si mai putin. o singura data in perioada craciunului a intarziat mai mult dar a fost de inteles datorita sarbatorilor. Poate are si legatura cu faptul ca stau in Bucuresti si e posibil ca toate coletele sa treaca pe aici, apoi sa fie trimise in provincie (asta daca esti din provincie).

    Am comandat diverse produse, nu am tinut cont de vreo regula gen parfum+alt produs.


    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. buuuuuh! eu inca mai suspin dupa produsele din comanda aia. ma cam manca codita sa-mi incerc si eu norocul cu ei, insa citind comentariile, m-a cam lasat optimismul. nici Georgiei nu i-a venit parfumul, ce trist! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, crede-ma, imi comandasem o mascara superba, ceva produse de buze... Damn it! Sa ai grija, sa folosesti Paypal in caz ca faci o incercare.

      Ștergere
    2. daca preturile sunt in lire si tradus in lei cat a costat in final in lei sau lire? la total vb , pentru ca ei sustin ca sunt in lei. am incercat sa plasez comanda si nu imi accepta cardul nu stiu de ce. am facut o comanda in limba romana apar preturile in lei si la total in lire. valoarea e cam 170 daca e in lei e ok dar in lire e enorm pt comanda facuta. ceva nu e in regula si am card securizat. din experienta voastra cum se procedeaza? multumesc

      Ștergere
  8. Vaiii nu a venit nici aia?? Imi pare tare rau!! Am dat vreo 5 comenzi la ei si nu am avut niciodata probleme...Offf!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a venit, a fost ditamai aventura. Sa te consideri norocoasa atunci :*

      Ștergere
  9. Buna fetelor. Acum citesc si eu....dar deja comanda e data...... Va tin la curent.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate citesc aceste randuri cam tarziu.... am dat deja comanda 50 lire....Si sper sa vina :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, Alina, sper sa fie totul ok! Poate s-a mai remediat situatia.

      Ștergere
    2. Vreun update? Eu am facut o comanda la sf lunii noiembrie si inca o astept...

      Ștergere
    3. Vreun update? Eu am facut o comanda la sf lunii noiembrie si inca o astept...

      Ștergere
    4. Livia, n-am mai dat nici o comanda la ei, sa vedem daca raspunde Alina. Sper sa fie totul bine, mai ai putina rabdare (alte fete au avut si experiente ok).

      Ștergere
    5. Si eu am fkt o comanda la sf lunii noiembrie in vloare de 35 lire, si se pare ca nu va ajunge.. :((
      De 3 ani cumpar de pe fragrance si ajungea de obicei intr-o saptamana insa cu noile reglementari vad ca intarzie sa apara, oufff si era un cadou de craciun pt my bf

      Ștergere
    6. Cat de aiurea, deci chiar au o problema. Si eu voiam sa imi iau YSL Cinema de la ei, sa le mai dau o sansa...

      Ștergere
    7. daca preturile sunt in lire si tradus in lei cat a costat in final in lei sau lire? la total vb , pentru ca ei sustin ca sunt in lei. am incercat sa plasez comanda si nu imi accepta cardul nu stiu de ce. am facut o comanda in limba romana apar preturile in lei si la total in lire. valoarea e cam 170 daca e in lei e ok dar in lire e enorm pt comanda facuta. ceva nu e in regula si am card securizat. din experienta voastra cum se procedeaza? multumesc

      Ștergere
  11. Buna fetele. Eu sunt din Bucuresti si a venit comanda. Am facut comanda pe 5 decembrie si a ajuns azi 19 decembrie. Produsele sunt ok. Nu stiu de ce nu va ajunge voua. Poate nu completati corect ceva....cod postal.
    Mi-am luat YSL Elle Shocking Eau de Toilette 50ml cu 27 lire - miroase superb, se vede ca e de calitate. Ma pregatesc pentru o noua comanda. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca preturile sunt in lire si tradus in lei cat a costat in final in lei sau lire? la total vb , pentru ca ei sustin ca sunt in lei. am incercat sa plasez comanda si nu imi accepta cardul nu stiu de ce. am facut o comanda in limba romana apar preturile in lei si la total in lire. valoarea e cam 170 daca e in lei e ok dar in lire e enorm pt comanda facuta. ceva nu e in regula si am card securizat. din experienta voastra cum se procedeaza? multumesc am vazut parfumul scrie 27 lei tradus dar spuneti ca 27 lire .ati primit comanda? multumesc

      Ștergere
    2. Buna, mie preturile imi apar in lire, dar la momentul platii banii se trag dintr-un cont BRD (in cazul meu) in lei. Conversia se face in mod automat, am un Master card. Din cate vad, pe site exista doar urmatoarele valute, in care poti schimba preturile: £ $ €. Alege una din ele, apoi fa plata. Ar trebui sa nu ai probleme, dar poti contacta si banca inainte pentru a-i intreba daca poti face plati internationale cu cardul tau. Succes!

      Ștergere
  12. Buna fetele. Eu sunt din Bucuresti si a venit comanda. Am facut comanda pe 5 decembrie si a ajuns azi 19 decembrie. Produsele sunt ok. Nu stiu de ce nu va ajunge voua. Poate nu completati corect ceva....cod postal.
    Mi-am luat YSL Elle Shocking Eau de Toilette 50ml cu 27 lire - miroase superb, se vede ca e de calitate. Ma pregatesc pentru o noua comanda. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cate vad dureaza cam 10 zile lucratoare comanda. Ah.... si mi-a venit din Ungaria coletul nu din Anglia!!! Si la Posta Romana, la coletarie, daca coletul e mai usor de 2.5 kg trebuie sa-l ridici ca fiind PLIC. Eu am avut surpriza sa stau 1 ora la coada ca sa-mi spuna dna dl ghiseu ca plicurile se ridica de la alt ghiseu...si trb sa mai stau inca 1 ora si la acela la coada. Am facut scandal.... Pana la urma mi l-au dat de la COLETARIE!!! Deci atentie cu Posta Romana pt ca au facut restructurari....si-si bat joc....

    RăspundețiȘtergere
  14. Si inca ceva .... Am platit cu card debit. Nu am fol PayPal!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci - comanda data in 5 decembrie a venit in 19 decembrie. Verificati corectitudinea adresei. Voi ce locatii aveti de nu ajung comenzile???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, mie pe aceeasi adresa imi ajung comenzi din Asia, America - asta de ce nu ajunge? Ma bucur ca ai avut o experienta ok, poate va fi la fel si pentru celelalte fete.

      Ștergere
  16. BUNA.
    si eu am o comanda data la ei, la sfarsit de noiembrie.
    cadouri de craciun pentru toata familia
    vreo 200 lire.
    oare sa-mi iau gandul de la ele???
    pentru cei care au primit comanda, cu ce firma ajung ele in tara?
    gls romania sau posta romana sau alta firma?
    mersi pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna tuturor.
    Am dat si eu o comanda la ei, la sfarsit de noiembrie.
    Cadouri de craciun pentru toata familia.
    comanda de vreo 200 lire, nimic deosebit :(
    Oare sa-mi iau gandul de la ele???
    pentru cei care au primit comenzile, aveti idee cu ce firma de curierat ajung ele in tara?
    gls romania sau posta romana sau alta firma?
    mersi pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
  18. AJUNG CU POSTA ROMANA. DECI ATENTIE LA AVIZ!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna fetelor, am plasat o comanda pe 12 decembrie, mi-a venit confirmarea de dispatch, si acum numar 30 de zile lucratoare pana cand ar trebui sa ajunga la posta. Deci undeva la sf lunii ianuarie. Am totusi speranta ca va fi ok, am facut comenzi in China si au ajuns cu bine :) Intre timp am sunat la fragrance direct de 2 ori pana acum, sa vad statusul comenzii, cum nu mi-au dat tracking no. Am vb cu 2 operatori, dar nici unul nu stia exact unde este acum coletul ( nici ei nu pot sa ii monitorizeze parcursul ) si mi-ai spus sa astept 30 zile lucratoare....Mi-am comandat produse de par de la Macadamia pe care de abia le astept. Ersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. revin cu update-uri. Comanda mea a ajuns cu bine, mult mai repede decat m-am asteptat. Era ajunsa la oficiul postal de care apartin la sfarstul lunii decembrie, dar nu am primit avizul...asa ca nu am stiut pana saptamana trecuta cand am trecut pe la posta. Produsele sunt super, in special masca si balsamul de la Macadamia. Am luat si o oja, dar culoarea nu era cea la care ma asteptam, si inca niste farduri, no name ce-i drept, care nu ma incanta. Pe viitor voi alege mai bine cosmeticele. Si cu siguranta va mai exista o a 2-a comanda :)

      Ștergere
  20. sunt la a doua comanda. am facut comanda pe 21 feb. si pe 3 martie am ridicat-o de la posta. am comandat parfumurile reduse de la laurelle de 4.99 lire, cadou pt educatoare. sunt multumita de ele. sunt ambulate in cutii deosebite si miros bine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dupa o incercare nereusita anul trecut, in care am stat cam 2 luni cu banii blocati deoarece comanda nu a mai ajuns, anul acesta am facut greseala majora sa comand din nou de le fragrancedirect.co.uk, in speranta ca anul trecut a fost doar o intamplare ca produsele nu au mai ajuns. Am comandat pe 29 Aprilie si pana astazi (6 iunie) nu am primit nimic.. Sper doar sa-mi recuperez banii, pentru mine fragrancedirect intra de acum la capitolul teapa.

    RăspundețiȘtergere
  22. salutare. eu am o experienta destul de vasta cu Fragrance Direct. vreo 40 comenzi de prin 2009. insa de-a lungul timpului s-au schimbat multe, de la pretul transportului per obiect la pretul transportului pe comanda de vreun an si ceva. la inceput veneau cu Posta Romana normala , apoi vreo 2 ani au venit cu GLS (bataie de joc la astia, colete distruse, lovite, insa erau "tracked" ceea ce era foarte bine) , apoi iar Posta Romana normala si ultimul colet in februarie mi-a venit cu Posta Romana Prioripost (avea eticheta de Belgia cu track number pe ea , insa acel numar era trecut cu pixul in Belgia , iar cei din UK habar nu aveau de el , deci nu am aflat de track nr decat cand a ajuns coletul). timpul de expeditie este intre 7 zile lucratoare si 11-12. din toate aceste comenzi doar 3 nu mi-au ajuns si am reusit sa recuperez banii in 28 zile lucratoare (insa este frustrant sa nu-ti ajunga coletul). ceea ce imi dispalce acum ,e ca Overseas la ei nu mai este tracked. Spre final am o rugaminte la cei care au facut comenzi la ei in lunile aprilie-mai sa-mi spuna cu ce serviciu mai ajung pachetele acum in Romania (Posta Normala sau Posta Romana Prioripost)?

    RăspundețiȘtergere
  23. Am dat o comanda pe 6 septembrie la 3 parfumuri si pe 20 au ajuns la posta romana. Coletul cam distrus si aproape desfacut dar erau toate produsele. Nu am avut tracking number,deci nu am stiut nimic de comanda toata perioada. Produsele sunt ok.

    RăspundețiȘtergere