expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 30 iunie 2013

Favoritele lunii iunie

Buna, ladies!

A trecut si iunie, parca mult mai repede decat m-as fi asteptat. Sper ca ati petrecut-o frumos si pastrati o groaza de amintiri placute din prima luna de vara pe anul aceasta.

Fara o ordine anume, va prezint mai jos favoritele:
Chubby stick-ul de la Clinique in nuanta Mega Melon e un produs hidratant, care coloreaza usor buzele si care cred ca ar complimenta orice nuanta de ten. Eu am un mini-produs si ma tem ca deja am consumat cam mult din el.

Parfumul Nina Ricci m-a insotit aproape in fiecare zi, de cand m-am intors de la Paris. Este fructat, dulce-acrisor si foarte feminin, motiv pentru care ma felicit ca l-am cumparat din duty-free.

Crema hidratanta de fata de la Embryollise concureaza cu celelalte produse asemanatoare pe care le am, datorita texturii  fondante si a efectului hidratant de durata. Imi place ca isi face treaba, dar nu incarca tenul.

Corectorul Rimmel Wake me up e un produs mediocru, drept sa zic. Nu acopera extraordinar si nu rezista intreaga zi, dar imi oferta zilnic confortul mental ca fac ceva sa imi acopar cearcanele. 

Fondul de ten Nars Sheer Glow e favoritul absolut al lunii, am primit complimente live si online pentru cum arata fata mea cand il port. Are acoperire medie, se uniformizeaza fara probleme pe ten - mai multe intr-un review complet soon.

Mi-e si greu sa definesc urmatorul produs - Fix + de la MAC. Eu il folosesc ca sa fixez machiajul, sa elimin aspectul prea pudrat in caz ca am exagerat cu Stay Matte (pudra) si sa ma racoresc prin autobuz, in zilele calduroase. Ce pot sa va spun sigur e ca miroase delicios si nu face machiajul sa alunece de pe fata, nu e deloc uleios (de fapt, arata ca apa).

Sunteti familiarizate deja cu blush-ul de la Inglot, i-am facut un review complet aici. E vorba de nr. 34, un piersiciu care m-a cucerit prin textura si pigmentatie.

Ultimul, dar nu cel din urma - balsamul de buze de la MAC. Coloreaza foarte putin buzele intr-o nuanta de roz, are spf 15, ne-am imprietenit foarte bine luna asta.

Cam astea sunt favoritele lunii trecute. Nu am farduri in imaginea de mai sus, pentru ca am ramas fidela Naked si ar fi putin redundant sa v-o tot arat. Am facut, in schimb, curat prin sertare si am lasat paletele mai la vedere, ca sa le utilizez mai des. Sper sa functioneze!

Voi ce ati folosit cel mai intens luna asta? Ce mi-ati recomanda? Un anticearcan poate?

Kisses,

Alice

30 de comentarii:

  1. ai gasit Embryollise in Romania? sau l-ai comandat din afara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, l-am cumparat din Monoprix din Paris. Am gasit si un site care livreaza la noi: http://www.love-makeup.co.uk/embryolisse-m-80.html (din pacate taxele de transport sunt destul de mari). Il mai gasesti pe ebay, dar nu pot garanta pentru vreun seller, nu am experiente cu ei.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu, e bun? Eu mai am vreo 2-3, sa fiu sincera, dar unul e prea uscat, unul prea cremos. Visez la Bobby Brown, dar nu voi avea bani de el prea curand. M-as bucura sa gasesc unul ieftin si care sa reziste.

      Ștergere
  3. Si eu imi doresc fondul de ten de la Nars, dar poate pe la iarna asa, ca acum nu cred ca s-ar descurca pe tenul meu.
    Mie chiar imi place anticearcanul de la Rimmel. Dintre cele ieftine mi se pare cel mai bun incercat de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu am tenul destul de uleios si rezista mai bine decat ma asteptam. Vrei sa iti aduc sa incerci?

      Fata de anticearcan nu m-am decis inca, as vrea sa pun mana pe cel de la Collection 2000.

      Ștergere
  4. Poate ne vedem intr-o zi. Da, si eu sunt curioasa de Colection 2000, dar mi-e ca usuca cam tare zona de sub ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yup, abia astept! Ai dreptate si tu, dar sper sa nu fie cazul. Eventual il amestec cu ceva.

      Ștergere
  5. ar trebui sa folosesc si eu produsul care fixeaza machiajul de la MAC.. suna bine.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am miniatura de 30 ml, l-am luat mai mult din curiozitate, dar chiar imi place. As vrea sa mai testez produse de genul acesta. Te pup!

      Ștergere
  6. Uf si eu caut anticearcanul perfect :( Am vreo 4 dar fiecare cu o mica hiba, poate ar trebui sa incerc sa le combin cumva?
    Abia astept review la fdt Nars! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca l-a gasit Dara, ca tot lauda cel Bobby Brown. De ar fi putin mai accesibil. Mie imi place si cel Inglot, dar e nitel cam cremos pentru perioada asta. Pup!

      Ștergere
  7. Din toate fondurile de ten high end cred ca acesta ma tenteaza cel mai mult, e prea mare nebunia in jurul lui ca sa nu il incerc si eu. :) Cand pun ceva banuti deoparte mi-l iau :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau ca nu iti place Rimmel Wake me up, eu am zile cand imi place mai mult ca Colletion 2000... e mai cremos asa. Stiam eu ca o sa iti placa Chubby Stickul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok, ca nu il includeam in favorite de nu era. Dar cred ca sunt cam perfectionista :D Si ma uimeste ce imi spui. Sarumana pentru stick, e genial :*

      Ștergere
  9. Collection 2000 e bun cand chiar ai probleme imense cu cearcanele, si daca ai zona ochilor uscata, nu este de recomandat. Rade toate cearcanele, dar nu cred ca o sa il recumpar, nu mi se pare ca ilumineaza cat as vrea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori am cearcane violet, asa ca da, tot ma tenteaza. Eventual cu o crema buna de ochi sub el. Daca tu cauti iluminare, clar iti trebuie alt produs.

      Ștergere
  10. Voi posta cu intarziere favoritele lunii, sunt in urma cu toate cele!
    Mi-a ramas gandul la fdt Nars (dat fiind ca aveam preferinta comuna pentru Revlon ColorStay ma gandesc ca si la acesta ne-am potrivi).

    Anticearcan? Benefit - High Beam (nu ascunde cearcanele, le "imbraca" intr-o aura sidefata - asa as descrie eu).

    Pupici, Alice!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de asta am scris in week end, ca saptamana asta va fi nebuna de tot!

      Nars e foarte diferit fata de Colorstay, dar cu atuuri multe, detaliez eu cand reusesc sa fac si niste fotografii. Te pupp!

      Ștergere
  11. Desi sunt decisa 99% sa-mi iau Nars Sheer Glow si desi am un sertar plin ochi cu fonduri de ten, tot abia astept review-ul tau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am redus lately, dar tot am vreo 6... Incerc sa fac in week end fotografii si livrez review-ul :D

      Ștergere
  12. Parfumurile de la Nina Riccie sunt printre preferatele mele ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-a placut si mie embryolisse, desi un pic cam grasa pentru tenul meu; as fi cumparat-o din nou dar mi-e peste mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea, mie nu imi da senzatia asta, iar eu urasc cremele grase. Ne potrivim bine, ce mai. Si mie imi va fi peste mana, inca regret ca n-am cumparat vreo 3.

      Ștergere
  14. Mi-ai atras atentia asupra fondului de ten Nars Sheer Glow, mai auzise ca e bun, acum citesc si la tine pe blog...in curand trebuie sa-mi cumpar fond de ten, cred ca il voi incerca :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie inca imi place foarte mult, dar ai grija - nu cred ca rezista pe un ten f gras, ai grija daca e cazul la tine.

      Ștergere
  15. Am tot vrut sa te intreb si acum mi-am amintit: ce purtai la Digital Divas? Tot Sheer Glow? Ca-n cazul asta, cred ca e singura data cand chiar ma tenteaza sa cumpar un fond de ten asa de scump. Daca nu era Nars, atunci ce era? Ca arata fenomenal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Sheer Glow era. Multumesc mult! Ma bucur ca ti-a placut, mai ales pe caldura aia!

      Ștergere