expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 3 februarie 2013

Saptamana mea in imagini - episodul nr. 2

Hello. girls!

Duminica seara din nou... Cum s-a intamplat asta? Saptamana asta am dormit groaznic de mult, nu stiu ce se intampla cu mine. Sa adormi la ora 9 seara doua seri la rand e deja ingrijorator. Si s-a vazut si in lipsa de activitate de pe blog. Sper sa reusesc sa imi dau un restart si sa imi ridic putin si moralul, I have things to do!




Eh uite, daca tot nu am apucat sa fac un haul, puteti vedea micile mele cumparaturi in imaginile din dreapta. Geanta este cumparata din vina colegelor de birou, este doar vina lor! Macar a costat doar 40 de lei si este chiar incapatoare. Iar produsele Illamasqua sunt o premiera pentru mine, e vorba de un ruj si un concealer. More on that later.

Stanga sus e un chai tea de la Starbucks, il iubesc si il ador. Vineri am avut o zi cam stupida, inceputa cu o asa-zisa doamna care s-a gandit sa imi aplice un cot in portiunea pieptului, fix cand cobora din autobuz (pe cuvantul meu ca nu ii stateam in cale!) si continuata cu o stare de raceala care ma tot sacaia. Ma tot gandeam la ceaiul acesta, asa ca ieri mi-am facut de cap. Iar stanga jos, colegii mei de apartament, unul mai blanos ca celalalt. Cu toata seriozitatea o spun, matza asta il iubeste pe boyfriend mai mult decat pe mine. And she's mine!


Colega de apartament este, din nou, vedeta postarii. Aseara imi acaparase geanta, motiv sa o surprind in inca o fotografie. Alaturi, o pizza facuta de fratele prietenului meu, the best cook ever.  Nu va spun prea multe, doar ca a facut vreo 4.

Miniaturile de Mario Badescu, stanga jos. Stiti cat de mult imi plac produsele lor, asa ca aceste doua produse mini imi vor fi de folos pana mai pun mana pe cateva fullsize. In dreapta, manichiura mea boring, pe care am incercat sa surprind cateva picaturi de apa. What can I say, mai bine scoteam aparatul pentru asta.

That is all, am scris o mica nuvela despre opt imagini. Se vede ca mi-a fost dor de voi? Ca mereu.

Sa aveti o duminica placuta si o saptamana pe placul vostru. Love,

Alice

12 comentarii:

  1. Se pare ca matza ta is da boss in da house!!! :)))) btw, plicul este minunat :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost mereu, din secunda in care am adus-o acasa! Thx, I think so too!

      Ștergere
  2. Vai, de cand ti-am vazut poza de pe instagram m-ai facut curioasa rau de tot cu chai tea al tau, maine sau poimaine fac o oprire ca sa iau unul pt ca nu se mai poate. Si de nu m-am distrat cand am citit ca mata ta il iubeste mai mult pe prietenul tau, si e asa draguta poza aia, cum sta cuminte langa el, iar la tine ti se aseaza pe geanta. :)) Pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buuun, dar trebuie sa iti placa ceaiurile putin spicy si cu lapte. Cumpara unul mic, ca sa nu ma injuri, in caz ca nu e genul tau :)). Andrei a ras cand a citit postarea si cica sunt geloasa, asa o fi. Pe el il urmeaza ca un catelus, iar mie imi scarmana geanta, pensulele, pantalonii :)) Te pup!

      Ștergere
  3. Pizzzaaa :D din experienta mea, men are often better cooks :))

    L
    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa incerc si eu produsele Illamasqua. Sunt curioasa de nuanta rujului pe care ti l-ai luat. Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand, mai ales daca prinzi reduceri. Rujul e rosu, ii dedic luna asta o postare. Te pup!

      Ștergere
  5. Soooo not fair, si al meu motan il iubeste mai mult pe prieten decat pe mine. Si vorba aia, eu sunt cea care da banii pe bobite si nisip, le car de la magazin acasa, ii suport mieunaturile in miez de noapte. Matzele astea sunt un fenomen, zau! :))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, zi si tu! :)) In all fairness, noi impartim indatoririle, dar Andrei o alinta mai tare :D Mieunaturi si rontzaieli suportam amandoi :)). Puup!

      Ștergere