expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

duminică, 25 noiembrie 2012

Obsedata de pulovere

Yes I am!


Cum stilul meu e mai mult casual chic, as purta tot sezonul rece doar pulovere, camasi pe sub pulovere sau sweater dresses cu colanti. Vreau sa va arat mai jos cateva modele care imi plac, mai ales ca un astfel de produs poate reprezenta si un cadou reusit pentru cineva drag. Si acusi intram in priza, cu Mos Nicolae si Mos Craciun (mai sunt 30 de zile pana la Craciun, da?).


Modelul mai light, crosetat si cu decupaje. Poate fi combinat cu un top, cu o camasa, sau cu o bustiera intr-o culoare puternica, pentru un look mai indraznet.

Puloverele 'serioase', cu impletitura stransa si culoare uni. Sunt versatile si permit o accesorizare puternica, pentru o tinuta cu personalitate.

Now for the fun part! Imprimeuri. A se observa cat de 'putin' imi plac pisicile si print-ul cu inimi.

Putina geometrie never hurt nobody. Mai ales daca mai apare si cate un ren, din fir in fir.




Si partea mea favorita: insertiile de broderie si de sparkles. Am deja doua pulovere cu fir stralucitor prin ele si se pare ca nu ma pot opri prea curand.

Ce spuneti, va plac optiunile mele? Le-ati purta? Daca va doriti vreunul, il gasiti aici. Formatul site-ului este de asian fashion at wholesale prices, iar preturile sunt destul de rezonabile. Eu v-am aratat doar pulovere, dar au si rochii (wholedress), precum si articole pentru barbati (wholesale men's sweaters).

Seara buna, girls!

Alice

25 de comentarii:

  1. Oh thank God, ma gandeam ca eu sunt singura obsedata de pulovere iarna asta :))! Bine,eu am cam dat-o in nebunie curata, deja am luat peste 10 : cu fundite, roz, pufoase, cu fir auriu, argintiu, cu paiete, cu tinte, cu tot ce iti poti imagina :D.
    Sa fie o manie ma intreb :))?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, manie... o obsesie usoara :)) :-" Yeah right! Eu cu tinte inca nu am, dar am de gand sa remediez situatia. Am vazut unele asa frumoase la reserved, abia astept sa iau salariul.

      Ștergere
    2. :)) Usoara era pe la al 2-lea, acum e deja grava :D! Stii care e nebunia? Eu de obicei sunt fixista : mi se pune pata pe ceva, imi iau n exemplare din obiectul ala.
      De exemplu, mi-am cumparat nu stiu cate rujuri in ultima vreme...ceea ce nu ar fi chiar o tragedie daca nu ar fi toate ceva gen Clarins, YSL, Chanel, Dior, MAC :)). See? Insane !

      Ștergere
    3. Du-te de-aici, ca te urasc! :)))) Iaaa arata-le pe toate, ca Dior si Mac am vazut, dar restul de unde? :-w Un YSL trebuie sa imi iau si eu, ca prea le visez noaptea de vreo 2 ani...

      Ștergere
    4. :)) Sa le scot din sertar zici :D?
      Pai YSL primisem unul de la socrul meu acum ceva timp, l-am imprumutat cuiva si dus a fost. Iti dai seama ca mi-au sarit toate cele si m-am dus si mi-am luat the exact same colour din nou :D!
      Iar alea Chanel sunt un vis, nu am avut niciodata rujuri cu asemenea textura!
      Dap, ai dreptate, trebuie o postare :))!

      Ștergere
    5. Ce urat :O Fa postare, crap de curiozitate! Eu rujuri high end am doar Estee Lauder, dar ma tenteaza asta http://magazinulcudetoate.blogspot.ro/2012/10/ruj-ysl-rouge-pur-couture-mats.html

      Ștergere
    6. Din gama asta e si al meu :). Un singur lucru am de spus : ultra-mega-giga pigmentate! Si rezistente! Al meu e un roz turbat care ma scoate in evidenta de fiecare data, si-a meritat din plin banii, pacat ca a trebuit sa il pierd si sa il cumpar din nou :))!
      Oh well, o sa fac o postare ;). Estee Lauder nu am, pentru ca am avut unul primit si pur si simplu nu imi statea pe buze, mi se ducea dupa o ora...si am cam ramas cu o impresie proasta despre ele :(....

      Ștergere
    7. De la EL am un corai cu sclipici, de vara, nu foarte rezistent, dar compenseaza prin culoare. Daca imi mai spui multe, voi face o miscare necugetata :))

      Ștergere
    8. :)) Pai atunci sa nu iti spun ca nici nu usuca buzele si nici nu fac dunga aia inestetica tipica rujurilor foarte pigmentate :D?
      Ne, nu sunt buna de consilier la cumparaturi, cu mine cumperi jumatate de magazin...iar eu cealalta jumatate ;)!

      Ștergere
    9. Vai de mine, deja se invart rotitele in capul meu :)))

      Ștergere
  2. uu super pulovere<3 in special cele cu inimioaree !:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inimioarele sunt o slabiciune de-a mea, am inele, cercei, bluze cu ele. Si nu cred ca voi scapa de obsesia asta prea curand :D

      Ștergere
  3. Cel negru cu dantela aceea,broderie sau ce-o fi e divin!La fel si primul, si cel cu pisica!Si eu in perioada aceasta devin obsedata de pulovere de toate felurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indeed, cel cu dantela este minunat. Eu as fi tare fericita sa ma trezesc intr-o dimineata si sa le gasesc frumos impaturite in dressing. Eh, iluzii :))

      Ștergere
  4. Toate sunt super faine, imi plac mult cele cu imprimeu, cel cu inimioare si cel foarte verde :D Acum am aruncat o privire pe site, preturile sunt chiar bune!

    Ah, la magazinasul ala ieftin din zona mea au adus de curand pulovere cu fir sclipicios si am luat si eu unul cu rosu si negru. Are in compozitie inclusiv matase, e minunat pe piele.

    Pupici, o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, eu tot trebuie sa ajung la magazinul acela! Mai am putin si il visez noaptea :)) Te pup, si tie!

      Ștergere
  5. Da, sunt superbe si eu am facut o selectie maricica multe coincid cu cele alese de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe toate, si eu sunt obsedata dupa plovarase , duminica trecuta mi-am luat 6 si ma duc si duminica asta sa imi iau :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt! Cred ca cel portocaliu imi place cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un loc special in inima mea pentru portocaliu si corai :D

      Ștergere