expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 12 iulie 2012

Povestea unui colier - Introducere

Nu mai tin mine exact de unde vin, mi-amintesc doar cum m-am rostogolit intr-o seara dintr-un plic ciudat, cu bule si cum niste maini m-au apucat nerabdatoare. Am poposit imediat la gatul unei fete care parea asa incantata, ca aproape a uitat sa ma scoata la ceasul somnului. Apoi, in urmatoarele zile, m-a tot aruncat pe pat, langa tinute de tot felul. Mi-am dat seama atunci ca e cam nehotarata, dar macar nu ma plictiseam printre atatea bluze dantelate si plicuri moi, de tot felul. Cine sunt eu? Un colier auriu, opulent si dantelat. Mi s-a spus ca as face fericita orice fiinta pe care mi-as aseza atingerea metalica, eleganta.

Fiinta aceasta agitata, care ma poarta cu drag de fiecare data cand prinde ocazia, m-a uitat acum cateva zile intr-o cutie cu bijuterii din Bucuresti. Se plimba nestiutoare prin tara, iar eu m-am strecurat pe tastatura si va arat, mai jos, o fotografie. Mai multe, in curand.



Colier: Oasap.com
Make up and fluffy hair: by me :)


***As vrea sa va scriu mai multe, dar conexiunea la Internet nu ma ajuta prea mult. Fotografii cu tinuta completa, intr-o postare viitoare. Colierul il gasiti aici, la prima comanda beneficiati de un discount de 20%, iar transportul este gratuit in intreaga lume.

Noapte buna, mi-e dor de voi!

4 comentarii: