expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 23 mai 2012

Estee Lauder lipstick - 'Barely nude' review

Hello, again!

Remember me? Daca mi-ati citit review-urile pana acum, stiti deja ca sunt cam obsedata de blush-uri. Ei in ultima vreme pasiunea mea a 'migrat' spre rujuri, as putea sa imi cumpar cu zecile. Pe cel pe care vi-l voi prezenta astazi l-am cumparat de la ultimul blogsale ale Alexandrei, mai mult ca sa imi satisfac o curiozitate si pentru ca, sa recunoastem, mereu cautam rujul nude perfect. Apropo, stiati ca Alexandra se casatoreste? Felicitaaaari! Are si un giveaway interesant pe blog, asteapta de la voi idei de make-up pentru ziua cea mare. Go help her!

Pretty tube, right?
Rujul este o idee mai inchis decat ce cataloghez eu ca nude, are o tenta de maroniu, dar imi place. Este o nuanta potrivita daca lucrati intr-un birou cu pretentii sau  daca aveti niste intalniri de calibru mai oficial. Eu l-am purtat atat intr-o astfel de situatie, precum si la o plimbare in parc, asortat cu un machiaj colorat al ochilor.

Este din cama 'True Color', iar textura sa este cremoasa, opaca dintr-un singur strat, arata bine chiar si pe buzele mele mai mereu uscate (de asta nu ma incumet sa fac swatch-uri direct pe buze). Nu are sidef sau sclipici. Am observat ca rezista cam 3 ore, in conditiile in care eu mananc sau sterg/reaplic orice ruj de indata ce nu mai arata impecabil.



Mi-ar fi placut sa aiba mai mult bej in compozitie, dar chiar si asa mi-e drag, e rujul meu de om mare. Arata dragut cu un gloss auriu deasupra si recomand o culoare de acest fel fetelor care incearca sa evidentieze culoarea verde din ochii hazel. It works!

Mai jos un swatch, alaturi de o achizitie bonus tot de la blogsale-ul Alexandrei, un gloss Flormar.

review pentru gloss, in curand

Nu ma dau in vant dupa miros, e cam old fashioned, dar nu il simt dupa ce il aplic pe buze, doar daca il apropii insistent de nas.

Voi spre ce ruj mai 'serios' intindeti mana mai des?

Xo,

Alice

6 comentarii:

  1. Foarte rar folosesc rujuri. Glossurile sunt preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am fost si eu o perioada, acum am intrat in faza rujurilor :D Dar am si cateva glossuri de urgenta, imprastiate prin genti.

      Ștergere
  2. e frumoasa nuanta !a 2-a fotografie nu o pot vedea..stie cineva ceva ? am mai observat si in alte parti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, ai mai patit asta si la alte postari de-ale mele? multumesc ca mi-ai spus!

      Ștergere
  3. Ce nuanta draguta are gloss-ul! <3 Pacat ca eu nu ma inteleg deloc cu gloss-urile Flormar :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, voi preciza si eu in review ca unele particule din gloss zgaraie putin buzele. Dar culoarea e <3

      Ștergere