expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

miercuri, 25 aprilie 2012

Review: Rujuri Farmasi True Color

Hello,

Ma uitam zilele trecute la cautarile Google care aduc cititori aici, pe blog. Una dintre cele mai frecvente este 'rujuri nude farmasi', asa ca m-am gandit sa va prezint cele trei pe care le am eu. Doua dintre acestea se incadreaza in categoria 'nude', iar unul este putin mai indraznet. Sper sa ajut pe cineva sa faca o alegere potrivita.


 Toate trei sunt din gama True Color, este cea pe care o prefer, rujurile sunt cremoase, nu usuca buzele si miros grozav, a vanilie. In plus, fiecare costa cam 12 lei. Am observat ca se aplica mai bine cu putin balsam dedesubt si ca rezista 2-3 ore, dar dispar destul de repede daca beau putina apa etc. Daca exista portiuni mai uscate pe suprafata buzelor, recomand o exfoliere usoara cu un prosop, inainte de a le aplica.

Next, swatches:

in lumina directa


la lumina camerei

De la stanga la dreapta sunt numerele 24, 05 si 29. 24 este un trandafiriu aprins, mai aprins decat pare in fotografii. 05 este un nude cu tente de roz, iar 29 e un nude piersiciu foarte delicat. Cel mai des port o combinatie intre ultimele doua, culoarea obtinuta se 'asorteaza' cel mai bine cu tenul si ochii mei.

Imi plac mult, planuiesc sa mai cumpar cateva. Sunt purse friendly, nu mi s-au deschis vreodata in portfard si, desi nu sunt cele mai rezistente pe buze, le retusez foarte usor. Pot fi un cadou dragut pentru cineva apropiat, daca sunteti on a budget si orice gama care include nuante nude si piersica e castigatoare in ochii mei. Daca ar fi sa fac o comparatie cu un alt brand accesibil, as spune ca cele de la Flormar prezentate aici sunt putin mai rezistente pe buze si o idee mai cremoase. Cele Farmasi, in schimb, miros genial.

Voi ce nuante preferati? Spre ce intindeti mana cel mai des dimineata?

Xo,

Alice

12 comentarii:

  1. Spre ceas, ca sa-l opresc :D Anyway, nice job with the blog, gurl :* Adeea

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu 04 si 02 sunt superbe nuantele si imi plac rujurile foarte mult:x...cremoase, pigmentate si destul de rezistente..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase nuantele. Ador rujurile Farmasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu! Rujurile, blush-urile si pudra lor bronzanta. Va mai arat noutati in curand :d

      Ștergere
  4. Foarte frumoase sunt nuantele! Mie imi plac culorile deschise, naturale si abia astept sa ajung la un stand farmasi sa vad rujurile prezentate de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gama aceasta, True color, chiar are culori frumoase, din care poti alege cel potrivit pentru tine. Sper sa il gasesti!

      Ștergere
  5. Imi plac super mult rujurile Farmasi...si au si culori frumoase!:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Same here, chiar sunt formulate f bine. Multumesc de vizita!

      Ștergere